10 dolog amitől kiábrándulnak belőlünk!

Mi az ami kiábrándító? Mi az amitől minden értelmes férfi menekül?

Lehet sok mindenre azt hiszed, hogy ” menő ” és hát” why not?! I’m a bad bitch”, de nagyot tudsz esni és nem biztos, hogy lesz olyan lovag aki elkap. Sok mindenen keresztül mentem az elmúlt évek alatt és határozottan figyeltem a fiúk (férfiak) reakcióira , így  fájdalom és egy pár pofon után illetve barátnőim és ellenségeim által határozottan leszűrtem egy pár következményt.

1. Butaság

Bármennyire is azt hiszed, hogy ostobának lenni jó dolog, sajnos ez nem így van. Próbálj meg minél többet tanulni és fejleszteni önmagad, mert okosnak és intelligensnek lenni nagyon vonzó tulajdonság.

2. Részegség

Mindenkivel előfordul, hogy kissé többet iszik a kelleténél. De próbálj meg úrihölgy maradni vagy ha nagyon menhetetlen a helyzet akkor szállj be az első taxiba. Részegnek lenni nem menő és más ágyában kelni úgy, hogy “jaj, nem emlékszem semmire” elég kiábrándító tud lenni, önmagad szemében is. Don’t do that little princess!

3. Pletyka

Mindenki beszél mindenkiről, jó kifecsegni a dolgokat, főleg a nők teszik ezt előszeretettel. Pasik előtt ezt jobb mellőzni és ha “pletykálsz” próbálj a saját életednél maradni, ne mássz bele mások életébe amiről fogalmad sincs de te azt hiszed “mindent tudsz”.

4. Beszédstílus

Ne káromkodj. Örök szabály! Ha véletlenül kicsúszik egy csúnya szó , kérj bocsánatot. Apukám mindig azt mondta, hogy nincs is kiábrándítóbb dolog mint egy szép nő szájából egy bazdmeg. Oops, sorry.

5. Féltékenység

Nők örök ellensége. Mindannyiunkban benne van, ha túlságosan szeretünk valakit. Erről nem szeretnék nagyon beszélni, mert nekem is van még mit tanulnom, de határozottan minden férfi rosszul van az örökös hisztériától. Kontroll és kontroll! Tudd, hogy hol a határ, de ha okkal vagy féltékeny akkor pedig határozottan gondold át a kapcsolatod, mert egy nő sem lesz féltékeny hisztérika ha nincs rá oka.

6. Dohányzás

Nem szexi. De ezt tudjuk, akkor miért szívjuk? How can I quit?!

7. Bitches

Rule one: Ne küldj túl intim képeket  senkinek aki nem a pasid (még a pasidnak is óvatosan), mert nagyon megalázó tud lenni.  ( Gyorsan kihúzom magam, mert ilyet soha nem tettem, de volt egy két leányzó aki ilyeneket tett és ennek a következménye nem biztos, hogy mindig kellemesen csapódik .) Szóval a lényeg, hogy ne legyél bitchy mert egy értelmes férfinak nem jön be. Legyél nő és ne buta kislány. Az elérhetetlenség szexi. Mell és segg kirakás, proli. Garbó és könyv, menő!

8. Tartás

Hasonló az elöző ponthoz. Amelyik nőnek nincs gerince azzal gerinctelenül is fognak bánni. Ha olyat tett, ami nem fér bele akkor mondj egy viszlátot. Visszajön és visszafogadod? Legyen, de ha másodszorra is elköveti felejtsd el. Nem neked való és te jössz majd ki győztesül akármennyire is fog fájni. Legyen tartásod és meglátod a férfi is a tenyerén fog hordozni.

9. Céltalanság

Legyenek céljaid és álmaid. Nincs is szexibb dolog, mint amikor tűz van a szemedben és nem csak a férfi iránt. Lehet ez fotózás,éneklés, rajzolás, vitorlázás, futás, akármi. Mindig legyen egy olyan tevékenység, ami örömet okoz neked. Fejleszd és próbálj meg minnél több sikert elérni vele. Hidd el ez mindig jót fog tenni. Céltalanul, tengeni lengeni az életben kiábrándító és nem sok férfi rajong a céltalan és tehetetlen nőért.

10. KNOW YOUR LIMITS

Mindennek van határa és mindig vannak jó és rossz hullámok. Viszont, mint ahogy mindent az életben, ezt is meg kell tanulnunk kezelni. Ezért bármi is van mindig maradj önmagad és soha de soha ne veszítsd el saját magadat más ember kedvéért.

asf

Love,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s