DEAR DIARY …

Erő. Mindig van és mindig lesz. Lehet jó vagy rossz. De benned van.

“Your demons are as hungry as your dreams. Make sure you are feeding the right one!” Vagyis az álmaid és a félelmeid is lehetnek nagyok vagy kicsik , gyengíthenek vagy megerősíthetnek, magabiztossá tehetnek de el is bizonytalaníthatnak. Persze, ezzel mind tisztába vagyunk. Mégis, hogyan táplálkozzak az energiáimból?

A gondolataimat sokszor a táplálkozáshoz hasonlítom. A kedvem és a közérzetem nagy jelentőséggel függ attól, hogy mit eszem és ez így működik a gondolataimmal is. Ha napokig  csokit és chipset majszolok, kólával leöntve egy idő után nem érzem jól magam, de ha sok gyümölcsöt és vitamint viszek be a szervezetembe akkor a hangulatom sokkal jobb lesz. Elgondolkodtató… A természet és az ember agya is így van “beállítva”?!

Nem szeretnék most sokat filozófálni, de lényeg, hogy magadban döntöd el melyik irányba indulsz. Tele vagyunk nehézségekkel és sorozatosan jönnek a feladatok, amiket az élet oszt. Rengeteg álmunk is van és ugyanennyi félelmünk. Ha bemész a könyvesboltba sok élettanácsadó könyv van, “hogyan gondolkodjunk pozitívan?!” vagy a “vonzás törvénye” és így tovább… De nem szeretnék “hogyan” lány lenni, mert nekem is sokszor van rossz oldalam és olyan dolgaim amiket nem könnyű megoldani. Sokszor sírok vagy hisztizem és néha előfordul, hogy én se  látom az utamat, de mindig elindulok… és ez mindig is így lesz. Ha nehéz megállok de nem leállok.

Az élet szép és az álmaim mindig is előrébb lesznek, mint a félelmeim. A szeretteim mindig előtérben lesznek, mint az utálóim. A nap mindig fényesebb lesz mint a felhő és az angyalaim mindig jobbak lesznek mint az ördögeim. Nekem ennyi elég… Elég, mert nem vagyok tökéletes.

Love,

Clau

top

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s