A SZÉPSÉG FOGALMA – MY THOUGHTS

Angyalszárnyak, tökéletes test, gyönyörű fehérneműk, hosszú fényes haj, natúr de gyönyörű smink. Gondolom mindenki kitalálta, hogy a Victoria Secret angyalaira gondolok.

op

vx

Valljuk csak be bátran, hogy mindannyian erre vágyunk. Ha nők vagyunk akkor ilyen külsőt szeretnénk, ha pedig férfiak akkor ilyen barátnőt akarunk magunk mellé. Mennyire könnyen menne minden ha kifogástalanok lennénk. Adriana  arccal, Karlie lábaival, Candice hajával, Lily popsijával és még sorolhatnám.

Rajongok a gyönyörű emberekért, mindent szeretek ami szép illetve igényes. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, de ilyenkor gondolkodom el, hogy mi is az ami igazán szép és gyönyörű.

fds

Számomra a szépség nem csak a külsőségről szól. Lehet akármennyire is jól felöltözve illetve objektíven gyönyörű akárki, a szépség számomra akkor is szubjektív. Persze  alapvető dolog az igényesség és az odafigyelés önmagunkra, de ha nincs tökéletes orrod vagy lábad akkor már nem tartozol a “szép” emberek közé?! Remélem mindenki azt válaszolná erre a mondatra, hogy ez baromság, mert nem a tökéletesség a szép.

Szépség a tökéletlenség. Szépség a hibák az arcodon. Szépség a gondolataid, a tetteid, a mosolyod és a boldogságod. “Pretty girls are always the prettiest!” Bárki bármit mondhat az érzékenység a határozottság illetve saját magunk felvállalásánál nincs szebb dolog.

happy

Tegnap mikor este bent voltam a városban és beültünk egy bárba borozni, rengeteg külsőleg gyönyörű nőt láttam. Nagyon részegek voltak és látszott rajtuk, hogy bármennyire is meg vannak elégedve az aznapi outfitjükkel illetve az 5 kilós sminkükkel nem érzik jól magukat. Persze az aznapi alkohol bevitel mosolyt csalt az arcukra, nem sugároztak semmilyen pozitív energiát. De tovább figyeltem és megpillantottam a bárpultnál egy másik nőt. Hosszú barna haj, sima letisztult ruha és egy kis szempillaspirál a szemén. Barátnőjével beszélgetett egy pohár fehér bor társaságában. Mosolyogtak és látszott rajtuk, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Tényleg elgondolkodtató volt, így magamban.

Koplalunk, hogy vékonyak legyünk?!  Együnk rendesen és ízléssel, hiszen enni jó és nincs szexibb dolog, mint amikor valaki jó étvággyal tud enni.

Több órát sminkelünk, hogy “szépek” legyünk?! Nincs vonzóbb dolog mint amikor  natúr sminkkel megyünk ki az utcára és tudjuk, hogy jól nézünk ki.

20 centis magassarkúba indulunk el otthonról?! Respect, de akkor mindenképp vigyünk magunkkal váltó cipőt, mert nincs kiábrándítóbb dolog, mint mezítláb vagy bizonytalanul botorkálni fájó lábbal a városban.

Olyan társaságba mozgunk ahol feszélyezett a levegő?! Ideje átgondolnunk kik is akik igazán számítanak és hol érezzük magunkat jól. Ahol nem jó a hangulat és rossz a levegő, onnan ideje menekülni! Only good vibes, sorry b*tches!

Bármi van soha ne felejtsd, hogy a legfontosabb a belső szépség és a boldogság. Te vagy a leggyönyörűbb ember, ha megteszel mindent a belső békéd és boldogságod ügyében. Ha nem hagyod, hogy elrontsa valami/valaki a kedved hosszú távon. Ha önmagad vagy és elfogadod azt amit a tükörben látsz. Ha az embereknek segítesz és a jó dolgokra koncentrálsz.

Ezeket nem mindig könnyű kivitelzni, én is ezen “dolgozom”. De tudom, hogy a tökéletesség felesleges és nekem nincs rá szükségem. Bármennyire is rajongok a Victoria Secret fehérneműkért és a csipkéért, de az a  csipke ugyanolyan jól áll egy boldog nőn mint Adriana Limán…

      LOVE, 

CLAU

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s