DEAR DIARY…

Hajnali három van, eddig a vizsgámra tanultam, de ilyenkor mindig megszáll az ihlet, hogy írjak egy pár sort.

klé

Először is szeretném megköszönni, hogy egyre többen olvastok és érdeklődtök a blog iránt, nagyon jól esik. Mikor áprilisban elindítottam a blogom, nem voltam remek állapotba, szükségem volt valamire amibe beletehetem az energiáim. Nagy változáson mentem keresztül, de így a Fashion Capital társaságában már nem is tűnt olyan rémítsztőnek. Sikerült minden bánatomat és rossz érzésemet egy jó dologra fordítani, ami számomra az önmegvalósítást és a kiteljesedést jelentette és jelenti a mai napig.

Őszintén bevallom, hogy tartottam ettől a dologtól, hiszen annyi “divatblogger” él és mozog mostanában. Rengeteg blog születik és nem sok egyediséget lehet találni. Bár ebbe nem szeretnék belemenni, mert én is lehetek más szemében unalmas illetve sablonos.

Viszont aki engem olvas, annak rengeteg dolgot szeretnék átadni. Bátorságot, erőt, energiát és még sorolhatnám. A felszínességet itt szeretném elkerülni. Helyette őszinteséggel és hatalmas szeretettel állok hozzátok. Sokat szeretnék írni az életvitelemről vagy csupán a gondolataimról. Több mindent szeretnék veletek megosztani. Az élet szép oldalát, ahol jókat lehet enni illetve szépen lehet öltözködni és nem kell rá egy vagyont költeni. Ahol a gondolatainkat és az érzelmeinket kifejezhetjük és bátran mosolyoghatunk. Ahol nagyokat fürödhetünk, jó könyveket olvashatunk és a legjobb kávét ihatjuk mindezek mellé… Remélem velem tartotok!

Lots of LOVE,

Clau

1 Comment

  1. Lilla says:

    <3<3<3

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s