Boldogság a kádban! – LUSH

Ha követtek Instagramon, akkor bizonyára  nektek is feltűnt már, hogy mennyire szerelmese vagyok a forró fürdőknek és  haboknak. Véleményem és tapasztalatom szerint, nincs is jobb dolog egy fárasztó, stresszes nap után egy jó nagyot zuhanyozni vagy fürdeni a kádban. Szeretek új dolgokat kipróbálni és ha valami beválik akkor mindenképp szeretem veletek megosztani. Most is így vagyok ezzel, hiszen már egy hónapja csak a  LUSH termékeiben pancsolok.

lush1

Kezdeném ott, hogy az egész fürdőszobám friss szappan és habfürdő illatú, hála a LUSH fürdőgolyóinak. Bár ez nyilván nem meglepő, hisz ha csak elsétáltok valamelyik boltjuk előtt, már akkor is megcsap ez a kellemes illatfelhő.

lush 2

Külön élményt rejt minden egyes habfürdő. Legutoljára a Lord of Misrule fürdőgolyóval fürödtem, ami teljesen elkápráztatott. Fűszeres gyógynövénykeverékkel illetve pacsuli és a feketebors olajjal készült golyó, percek alatt elnyerte az ízlésem. A fürdés után a bőrőm selymes lett és egy jó darabig magamon éreztem a kellemes illatát.

lush 3

  Snow Angel nevezetű luxusfürdő készítményük is fantasztikus. Nem tudom mi hidratálta jobban a bőrőmet a kakaóvaj kellemes hatása vagy pedig a rózsákból készült keverék. Egy biztos a bőrőm utána csillámos lett és felért egy testápolással.
lush 4   Szülinapom előestéjén is a LUSH termékeit választottam, finom macaronnal párosítva. Tökéletes választásnak bizonyult és a kedvemet garantáltan feldobta.

Mindenkinek bátran merem ajánlani, hogy legalább egyszer fürödjön egy jót valamelyik mennyei habfürdőben, mert garantáltan a szívéhez fog nőni. Én viszont nem állok meg és tovább kutatok különböző termékek után, hogy megtaláljam számotokra a legjobb termékeket! STAY TUNED!  Kellemes Napot Nektek!

   LOVE, 

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s