“FASHION IS THE MOST POWERFUL ART IN THE WORLD “- BLAIR WALDORF

Tegnap kicsit nosztalgiáztam és Gossip Girl maratont tartottam. Akárki akármit mond, számomra nem létezik jobb sorozat. Akárhányszor újranézem, nem tudom megunni. Lehet beteges, de így van.

Ideje szembesülni a tényekkel, hogy mindannyian szeretjük a szépet és az átlagon felüli életet. Illetve felkelti az emberek érdeklődését a botrány. Nem hiába lett a Gossip Girl sikersorozat. Sokan -akik maximum egy vagy két részt láttak belőle-,  felszínesnek tartják a sorozatot. Véleményem szerint, határozottan nem az. Sokszor kirázott a hideg, könnycsepp folyt az arcomon vagy egyszerűen mosolyogtam. Rengetegszer inspirált Blair Waldorf viselkedése vagy Serena stílusa, illetve Chuck Bass modora. Minden egyes szereplő figyelmre méltó és mindenkitől tanulhatunk valamit.

Most inkább az öltözködésre terelném a szót. Eric Daman a Gossip Girl stylist-ja remek munkát végzett. Igazi stílusikonokká emelte Leighton Mesteer és Blake Lively nevét a divatiparban. Blake volt az arca a Chanel Mademoiselle táskáknak és Leighton is megjelent a Missoni reklámokban. Daman neve már a Gossip Girl előtt is felkapott volt. Olyan személyt öltöztetett mint például Carrie Bradshaw. Három évet dolgozott a Szex és New Yorknak, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett. A szárnyait természetesen a 2007-ben induló Gossip Girlben bontogatta ki átütő sikerrel. Pillanatok alatt tinilányok rajongtak érte. 

Itt is vannak a kedvenceim:

Image

Ebbe a Zuhair Murad ruhába rögtön beleszerettem. Gyönyörű, egyedi és feltűnő. Nem tudok hozzászólni, lélegzetelállító…

Image

Blair Waldorf “Thanksgiving szettje” is figyelemre méltó. Öltözködésileg mindig Serena párti voltam de néha Blair gardróbjába is belenyúltam volna.

Image

Na a két szépfiú… Mindkettőjüket másért szeretjük de szerintem egy kicsit Chuck Bass felé hajlik a mérleg.

Image

A “kis Jenny” öltözködése számomra mindig meghatározó volt, mert Brooklyn nem félt egyedi lenni és más lenni az Upper East Sideon. Az egyik kedvenc karakterem közé tartozott a leányzó. Bolond, őrült és tele van élettel.

Image

A Constance Billiard lépcsője sokszor szerepelt a sorozatban… Innen indult a hajpánt őrület amit a drága Blairnak köszönhettünk. Itt nálam Waldorf szettje viszi a pálmát.

Image

A legszebb nő véleményem szerint  a kivülálló Vanessa volt. Nem is csoda, hogy az életben Chuck Bass is lecsapott rá. Ez a ruha pedig tökéletes választás.

Image

“Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen’ by Blair Waldorf

Image

Mennyire gyönyörűek? A sorozaton kivűl barátságban vannak és mindkettő ruháért odavagyok!

A sorozatnak lassan egy ideje már vége, de bármikor újra nézhetjük és inspirálódhatunk 🙂

XOXO,

Clau

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s