ANOTHER PASSION – WRITING

9 éves korom óta naplót vezetek és bármi történt velem leírtam. Minden esti programmom volt, hogy leüljek és elmeséljem a naplómnak mi történt velem aznap. Anyukám mindig csodálta, hogy a mese helyett inkább az írást választottam. Mai napig nem értem, hogy kislányként miért ragaszkodtam ennyire az íráshoz. Olyan volt talán mint egy barlang ahova elbújhatok és teret engedhetek a fantáziámnak. Volt amikor a saját életemről írtam és volt amikor történeteket találtam ki. A mai napig vezetek naplót de már csak az érzéseim töltik be és nem a cselekvéseim. Tizenhárom évesen megszületett az első versem és egy ideig az utolsó is. Nem tetszett a vers  írás, úgy éreztem bolond vagyok. Aztán amikor elsős lettem a gimiben kaptam egy verses kötetet amit az illető maga írt. Nem értettem… Miért jó ez? Mi ez a sok szenvedés és boldogság egyben? Kiröhögtem. Még nem voltam elég érett.

Ma már engem lehet kiröhögni. Mert szeretek verset írni. Tavaly decemberben egyik este megszállt az ihlet és nem tudtam leállni. Csak úgy dőltek a szavak belőlem. Nem volt egy jó időszakom és éreztem, hogy ki kell adnom magamból a rossz érzéseket.

Ha hiszitek ha nem a vers írás segített. Nem is nevezném verseknek inkább csak szó játékoknak. Rakosgatom egymás mellé a szavakat és figyelem mi sül ki belőbe. Imádom az érzést amikor sikerül nevén nevezni a dolgokat és az érzéseket amik bennem lejátszódnak. Nem szeretek megjátszósnak tűnni vagy más embernek látszani mint aki vagyok. Őszinte  és szókimondó.

Szeretek elindulni az ismeretlen felé, és megtalálni benne az utam. Akár a blogolásban vagy a rajzolásban esetleg az írásban. Segít megtalálni a hangomat és észnél tart. Ma már minden versre úgy tekintek mint egy igazi kincsre, mert hihetetlen sok érzelem van benne. Egyik”szóalkotásom”:

Image

 Ha kiváncsiak vagytok a többi alkotásomra itt megtaláljátok :

http://untoldstoryinside.tumblr.com/

További szép estét Nektek!

Holnap jelentkezem,

Clau

Image

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s