THE BEST FESTIVAL LOOKS FROM COACHELLA

Manapság Coachella az egyik “legmenőbb” rendezvénynek számít az egész világon. 1999 óta rendezik meg Kaliforniában. Az idei fellépők is kitettek magukért, olyan nevek sorakoztak fel mint például Lana del Rey és Pharell Willams. A második menet ezen a hétvégén lesz. A celebeknek természetesen nem szükséges vagyonokat fizetniük a részvételért ellenben nekik fizetnek, hogy ott legyenek és reklámozzák a fesztivált. A közkedvelt Vanessa Hudgensnak péládul 15 000 dollárt fizet a McDonald’s, hogy néha lekaphassák, ahogy ép sültkrumplit eszik a fesztiválon. Kedvenc helyük lett a street style fotósoknak is a fesztivál aminek én külön nagyon örülök, mert rengeteg stílusos civilt és sztárt lehet lencse végre kapni az egyedi szettjükben.

Itt is vannak a kedvenceim:

Image

Hiába van jó idő a fekete örökké a hűséges barátunk lesz. Ezt nem győzöm hangsúlyozni. Itt a bizonyíték, hogy a fekete is vidám szín.

Image

Nincs benne semmi elegancia de minek is? Őrült, vidám, boldog kisugárzást kelt ez a szett. Fekete tornacipő farmer fehér top és egy kis has villantás! Why not?

Image

Jourdan Dunn az egyik kedvenc modelljeim közé tartozik nem csak a munkássága de az öltözködése miatt is. Hibátlan, gyönyörű. Egy kis luxust képvisel és igényességet. Nem hiába került fel a Harper’s Bazaar listájára is ezzel a szettel. Well Done!

Image

Idei nyáron és tavasszal biztos befutó az overál. (Én már télen is beszereztem azóta a kedvencem). Szép alakot csinál és csak úgy ragyoghatunk bennük. Ez a szett is jól tükrözi, mennyire előnyös darab.

Image

Bármennyire is szeretném, hogy Austin az én szerelmem legyen be kell vallanom, remek párt alkotnak együtt. Jó rájuk nézni és az öltözködésük kifogástalan.

Image

Kendall Jenner a Kardashianok közül számomra a legszimpatikusabb ez a szemüveg pedig szerelem!

Image

Jared Leto szettje számomra kicsit túl “trashy” de figyelmre méltó az biztos !

Image

A kedvenc bloggerem (fashiontoast) megint nagyon eltalálta. Idén nyáron a fehér lesz a kedvenc színem, nem vitás. Kényelmes laza viselet és mégis elegáns. Imádom!

Image

Hopp egy ismerős arc! Barbi is meglátogatta a híres fesztivált:)

P.S. : Remélem egyszer én is részese lehetek a Coachella őrületnek, a bakancslistámon az ötödik helyen áll!

Puszik,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s