SPRING/SUMMER 2014

Nincs is jobb érzés annál mint amikor beköszönt a tavasz. Illatoznak a virágok, süt a nap az emberek sokkal többet mosolyognak, többet vagyunk a szabadban és még sorolhatnám. Számomra a tavasz a legideálisabb idő az öltözködéshez. Jöhetnek a jól bevált bőrdzsekik, farmerkabátok, szoknyák, sortok (még egy kicsit várnunk kell, hogy melegedjen az idő) ruhák, napszemüvegek… Végre mehetnek a szekrény mélyére a nagy kabátok, pulcsik.

Lassan beköszönt az április és ennek örömére ma összeállítottam nektek egy pár szettet ami remélem tetszeni fog nektek: 

Image

Kedvenc párosításom a fehér ruha barna csizmával. A táska maga a főnyeremény minden egyszerű szettet feldob.

Image

 

Ez a KENZO gyűrű már fél éve a szerelmem, istenien néz ki. A bőrszoknya alapdarap és nagyon ki lehet használni mert minden szezonban lehet hordani. Ez a szett tökéletes futkorászni a városban vagy beülni valahova ebédelni de ha az örök converse helyett egy magassarkút húzunk fel bomba lesz az esti buliba.

Image

 

Ha tavasz van akkor jöhetnek a világos púder színek minden mennyiségben. Ez egy nagyon classy szett de a farmermellény kissé lezserebbé teszi az összhatást.

Image

A feketét soha nem hanyagoljuk el még ha tavasz van akkor is ragaszkodunk hozzá. Egyszerű, letisztult és farmerral is elegáns összhatást kelt. 

Image

 

Boyfriend gatya púder színű inggel hibátlan. A rojtos táska meg már két éve a divatban van és még mindig imádjuk hát nem csoda. 

 

 Puszi, 

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s