Starting something new

    Sokat gondolkodtam, hogy a legelső bejegyzésemhez mit is kellene írnom és sokáig nem jött az ihlet. Aztán egy nyugodt délután leültem egy kávé mellett és csak elkezdtem írni. 

Régóta figyelem a bloggerek életét és mindig éreztem, hogy ez a dolog nagyon közel áll hozzám és szivesen csinálnám.Tetszik ahogy leirják a véléményüket egy adott dologról, stílusról és merik is vállalni közönség előtt. Bár mindig azt érzekeltem, hogy Magyarországon nem divat a divat, de mostanában már kezdek az ellentétjéről megbizonyosodni. Aktívan figyelem a magyar bloggereket, fotósokat, tervezőket, modelleket és gyönyörű amit csinálnak. Nagyon büszkék lehetünk rájuk. 

Engem kiskorom óta a divatlapok, fotók, rajzok éltetnek. A legnagyobb örömömet a rajzolásban a művészetben és az írásban lelem. Már amióta az eszemet tudom eldöntöttem, hogy a divatban fogok dolgozni ha sikeres leszek hanem engem ez az ami boldoggá tesz. Rengeteget utazam (hála a szüleimnek) és nagyon sok mindent megtapasztalhattam így 19 évesen. Rengeteg inspirációt adott  a más kultúra a különböző helyek és emberek megismerése. Bár az igazi és egyetlen város ami a szivemhez nőtt az New York. Hihetetlen, hogy az a város milyen érzéseket tud kelteni egy ember lelkében. Imádom, hogy az emberek közvetlenek nagyon barátságosak és semmi sem “ciki”. Ahogy egy elegáns bárba beülnek zakóban és macinaciban és senki nem néz senkire lesúlytó pillantásokkal. A legmerészebb ruhákat merik hordani és csodálják egymást. Mernek öltözködni és memutatni a valódi személyiségüket és nem félnek a kritikától. 

Mindig is álmom volt, hogy Budapest divatváros legyen és szerintem mostanra mondhatjuk is hogy jó uton haladunk. Szeretünk adni magunkra és öltözködni. Csak így tovább 🙂 Hamarosan outfit poszttal érkezem addig pedig jó pihenést mindenkinek:)

Puszi,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s