BLOGS TO FOLLOW

13 éves korom óta nagy rajongója vagyok egy pár blognak és a hűségem a mai napig kitartott. Nem lehet megunni őket, mindig mutatnak valami újat. Látszik rajtuk, hogy imádják amit csinálnak és semmi pénzért nem foglalkoznának mással. 

 

Kezdjük az első számú kedvencemmel Rumy Neelyvel : http://www.fashiontoast.com/  ImageImageImageImage

 2008ban kezdte el a blogját és 2009re már több mint 35000en csekkolták minden nap. Modellből vált blogger de még a mai napig szerződtetve van Los Angelesben a NEXT ügynökségnél. Több éve követem és még mindig imádom. Öltözködésileg az egyik legnagyobb rajongója vagyok. Tetszik ahogy a legegyszerübb darabokat kombinálja és még se lesz egyszerű. Imádja a napszemüvegeket szinte mindig abban láthatjuk. A színeket nem viszi túlzásba soha nincs a “too much” hatás amit sok bloggernél látok. Bőr,szőrme ,latex vagy csipke átlátszó ruhadarabok Ruminál jöhetnek minden mennyiségben. KEEP ON 

 

 

Következő kedvencem Bryan Grey Yambao akit csak “bryanboynak” hívunk. http://www.bryanboy.com/

ImageImage

 

Rumy és Bryanboy szoros barátságban vannak egymással.

ImageImage

Az egyik leginspirálóbb ember a számomra. Annyira megismerném 🙂 Öltözködni nagyon tud az egyszer biztos. Most már 40 perce nézem az oldalát, hogy sikerüljön megfogalmaznom mi is jön át nekem belőle de nem nagyon tudom. Csak bámulom és csodálom. Bryan számomra egy ikon. Fel meri vállalni önmagát és nincsenek korlátok ha a ruhákról van szó. Mindenféle stílusban látható de ez mind őt tükrözi. A blogja is megunhatatlan bármiről szivesen posztol, tele van élettel:)  Byan, Imádlak és soha ne hagyd abba amit csinálsz!

 

 

Chiara Ferragni neve biztos sokatoknak ismerős hiszen ővé a The Blonde Salad nevű blog: http://www.theblondesalad.com/ ImageImageImage

Chiara olasz származású így nem csoda, hogy olvasóinak 30%a is Olaszországból van. Modellkedik divatblogot ír és jogot tanul. 2009-ben lett híres a blogjával miután elérte a 110.000 fős nézettséget egy nap. Chiarat 1 éve kezdtem el követni és nálam mindig két véglet van nála vagy nagyon tetszik ahogy öltözködik vagy nagyon nem. De mindenképpen követni való bloggerlány:)

 

 

Elin Kling: http://thewall.elin-kling.com/

ImageImageImage

A svéd blogger leányzó szettjei pontosan tükrözik azt, hogy akár egy tornacipőben is lehetünk elegánsak ha tudjuk úgy viselni. Letisztult színek, könnyű vonalvezetések. 10/10 ! 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s