Otthon melege – HOMM Bútor

Sziasztok drága Olvasóim! 🙂 

Egy nagyon különleges kis együttműködést hoztam most Nektek, közösen a HOMM bútor -al. Ismertek már annyira, hogy mennyire fontos számomra az otthon. Különösen az otthonos érzés. Az otthon melege. Ahova jó hazajönni, megérkezni, elcsendesülni és elbújni a világ elől. Sokunk számára a covid hatására az otthonunkból még irodát is kellett alakítanunk, így még nagyobb szerepet játszott az otthon megfelelő kialakítása. Vállalkozóként pedig én is sokat dolgozom itthonról, így szeretem ennek is megadni a módját. Lehetőleg nem a kanapéról dolgozni, hanem szépen asztalhoz ülni, kávét főzni és fókuszáltan neki látni a projekteknek. Most már előszeretettel fogok az új HOMM Bútor bárszéken ülve dolgozni! 🙂 

A munka mellett pedig sokat kuckózom itthon, szeretek nagyokat főzni, forrókat zuhanyozni, kényelmesen aludni, nagyokat jógázni és sokat írok is itthon. Ilyenkor mindig olyan hálás vagyok, hogy van egy meleg otthonom, ahol szeretek lenni. 

Folyamatosan csinosítgatni is szeretek itthon, hogy a komfortérzetemnek teljesen megfeleljen. Most bővítettem a konyhapultom két gyönyörű bárszékkel, amit a HOMM bútortól szereztem be. Mivel ők helyileg Sopronban vannak, így nagy segítségemre volt Niki, aki rögtön a segítségemre segített a bárszék kiválasztásánál. Körbevezettek az egész áruházon, miközben én otthon pokróccal és teával pihentem a kanapén. Niki a segítségemre volt, hogy milyen színben érhetőek el a kiválasztott darabjaim, hogyan tudom majd tisztítani és mire figyeljek a választott darabnál. Nagyon kedves, türelmes és profi volt. Minden “hülye kérdésemre” megkaptam a választ, amit ezúton is köszönöm!  Ma pedig meg is érkezett a két bárszék, amit a fotón is láthattok és teljesen el vagyok tőle ájulva. 🙂 Ezúton is köszönöm ennek a cukor csapatnak a segítséget és szeretném Nektek megemlíteni, hogy akár Budapestről is könnyedén tudtok tőlük rendelni.

Most pedig szuper 20%-os kedvezményekkel várnak Benneteket!
A Messenger hívással kapcsolatban meg keressétek bizalommal Dórit, az alábbi számon: +3699506040!

https://www.hommbutor.hu/

Jó nézelődést és kellemes kuckós Ünnepeket Mindenkinek!:)

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s