Viszlát Fashion Capital, Hello Spirit Village!

Üdvözöllek a megújult oldalamon. Valószínűleg neked is feltűnt, hogy a blog életében egy névváltás történt. Tegnap elbúcsúztunk a Fashion Capital névtől és mától Spirit Villageként működöm tovább. De honnan jött ez a név? 

Amikor 2014-ben megalapítottam a blogom, még gimnazista voltam és nem feltétlen voltam a tudatában, hogy mit is csinálok. Mint minden fiatal lány, én is úgy gondoltam, hogy a divat a mindenem. Így nem sok kreativitás kellett hozzá, hogy megszülessen a Fashion Capital. Az elején úgy gondoltam, a divatban fogok elhelyezkedni, ez lesz az életem. De valljuk be, minden fiatal lány kacérkodik ezzel a gondolattal, hogy a jövőben divattervező lesz vagy divatszekértő esetleg újkeletű hullámként: divatblogger.

Viszonylag elég korán, a blogom indulása után fél évvel csak azt vettem észre, hogy szeretek írni. Szeretek őszintén írni. Jól esik mondatokba foglalni, hogy min megyek keresztül, mik a nehézségeim vagy éppen mi az amitől boldog vagyok. Írtam párkapcsolatról, lelki nehézségekről és sok-sok cikk született a nőiességről is. Bár a bejegyzéseim nagy része megosztó volt, elkezdtek jönni az olvasók és a követők. Jobban szerettem írni az érzéseimről, mintsem bemutassam mi-mivel néz ki jól. Amikor divattal kapcsolatos tartalmakat gyártottam, erőltetettnek éreztem. Nem volt benne a lelkem és olyan “száraz” volt. A statisztikák is azt mutatták, hogy számomra nem ez az erősségem. De valamiért nem akartam bevallani magamnak. Pedig egyértelműen látszódott, hogy akár tizenötször nagyobb elérés született egy őszinte posztomról, mintsem a párizsi divathétről.

Milyen jó, ha az ember mindig változik, nyitott önmaga megismerésére és fejlődik vagy éppen stagnál de ha keresi magát, akkor előbb vagy utóbb célt ér vele. Megnyugtató volt a felismerés, hogy valójában mi is az erősségem és ehhez úgy néz ki évek kellettek. Így hát eldöntöttem, hogy tényleg csak azzal foglalkozom, amit magaménak érzek, ami a lelkem mélyéből jön. Számomra az értékteremtés lett a legfontosabb. Embereket szeretnék inspiráni, szeretném, hogy minél jobban érezzék magukat a bőrükben. A Spirit Village nem akar olyan üzeneteket közvetíteni, ami felszínes vagy éppenséggel nők önbecsülését húzza le. Sőt!

Ez egy olyan hely, ahol őszintén beszélhetünk arról, hogy mi zavar minket, adott esetben a közösségi médián. Hiszen valljuk be, manapság nehéz eligazodni az Instagramon és képtelenek vagyunk az életünket is helyén kezelni, ha folyamatosan mások életét látjuk, persze csak tökéletesen megkomponált fotókkal. Így ehhez is szeretnék egy kis eligazítást adni, de erről nemsokára egy könyv formájában is vallok Nektek. (Többi részletért még várni kell, leglábbis egy kicsit…)

Rengeteg önismerettel, egészséges életmóddal, recepttel és élményekkel foglak Téged itt mindig várni!

Nem is szeretném tovább szaporítani a szót csak szeretnélek köszönteni a megújult oldalamon és bízom benne, hogy sok erőt és motivációt fogsz találni ezen az oldalon vagy bármelyik más közösségi felületemen.( Jelenleg a Facebookra még várnom kell, ugyanis nem  fogadta el elsőre a névváltoztatást, de igyekszem ezt is mihamarabb “orvosolni”).

Köszönöm, hogy itt vagy. Hálás vagyok minden olvasómnak, követőmnek és remélem ez a névváltás neked is elnyeri a tetszésed. 

spirit_village_facebook_12

Az új logómat pedig köszönöm szépen Freud Ádámnak!

2 Comments

 1. Vivien says:

  Miért nem nézed át a bejegyzést mielőtt posztolod? Annyira lelombozó a rengeteg hiba, értelmetlen szókapcsolat. Ne hívd munkásságnak ameddig így, ilyen igénytelenül írsz! Ne beszélj minőségről, ameddig nem azt közvetíted! Erőltetett képzelgés…

  1. Kedves Viven!
   Igyekszem fejlődni, remélem a tartalom azért tetszett!:)
   Szép hetet kívánok neked!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s