Summer in the CITY /JUNE 2018

IMG_0645IMG_0491IMG_0551IMG_0536IMG_0971

Pár napja a Maslow-féle ötszintű szükségletpiramist tanulmányoztam, aminek az alapja a fiziológia szükségletek és erre épül a biztonság, a közösséghez tartozás, az elismerés majd a piramis csúcsán, az önmegvalósítás. A jól öltözöttség véleményem szerint az önmegvalósításhoz tartozik de aki eljut a piramis csúcsáig, onnan gyönyörű a kilátás. 

Szeretnék minél több nőt és férfit ösztönözni, hogy induljon el azon az úton, ahol szeretné kihozni magából a maximumot, ugyanis a piramis valahol visszafele is működik. Személy szerint nem költök egy vagyont a ruhatáramra, hanem igyekszem alapdarabokra építeni és egymáshoz jól passzoló darabokat választani. 

Nincs is jobb választás az idei nyárra, mint egy letisztul fehér blúz és egy bézs árnyalatú magasított derekú sort, amit könnyű egy nyári szandállal vagy saruval kombinálni az alkalomhoz illően. Szerettem volna egy elegáns, vitorlázós szettet összeállítani ahol a ruhák könnyedén simulnak a testhez a megfelelő lazaságot fenntartva és a színek területén is igyekeztem magamhoz hű maradni. A fehér és nude árnyalatok a mai napig töretlen sikernek örvendenek. 


Fehér blúz: F&F
Sort: H&M
Kabát: H&M
Telefontok: Richmond&Finch : https://www.richmondfinch.com/eu/classic-cases
Saru: F&F (SPECIAL PRICE: 2990 forint)
Nyaklánc: H&M
Szalmakalap: H&M

 

Fotó: Antal Noémi

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s