Mini MAC FOR PARIS

IMG_2752IMG_2977Ha az ember lánya először jár Párizsban, akkor minimum egy héttel előtte elkezdi a készülödést. Ez nálam sem történt másképp, ugyanis ezt az utazást mindennél jobban vártam. Sokan tudjátok, hogy az egyik legnagyobb vágyam volt eljutni a Francia fővárosba és idén tavasszal ez az óriási álom végre megvalósult. Tervezek írni egy hosszabb bejegyzést az utazásunkról, de bemelegítésként jöjjön egy kis “beauty update”. 

Szóval ahogy az első bekezdésben említettem, a készülődést már több mint egy héttel az utazás előtt elkezdtem. Mivel pár napos kiruccanásról van szó így csak egy kézipoggyászt vittem magammal, ami valljuk be sok nőnek gondot okoz(na). Ezzel én is egy kicsit bajban voltam, de gyorsan orvosolni tudtam a problémát.

Elhatároztam, hogy példát veszek a párizsi nőkről és minden erőlködés nélkül csupán pár fontos terméket pakolok be a neszeszerembe. Az alábbi termékek jöttek velem Párizsba: 

  • Demi-Wipes Lingettes Démaquillantes (sminklemosó kendő) 
  • Strobe Cream Hydrantant Lumineux ( Arckrém, fáradt bőrre: repülés előtt és után használtam, csak ajánlani tudom) 
  • PREP+PRIME (smink előtt hidratál, smink után fixál) 
  • Matte MEHR ajakrúzs
  • Matte SIN ajakrúzs
  • Extreme dimension 3D LASH (black) 

Ezeket a termékeket hihetetlen kedvező áron szereztem be a MAC-től  és mind-mind elérhetőek “mini” kiszerelésben (igen, még a rúzsok is!!!). Így az utazásom során a sminkemért és a bőröm szépségéért egy kicsit sem kellett aggódnom. 

Részletesebben: www.maccosmetics.hu

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s