APRIL LOOK Nr. 4/ 2018

IMG_2955IMG_2869IMG_2996IMG_2982

Egyre többet foglalkoztat a gondolat, hogy bloggerként mi lehet a “titka” a nemzetközi piac meghódítására. Ugyanakkor hihetetlenül hálás vagyok az életemért, hogy ilyen fiatalon a világnak egy nagyobb részét láttam. Sétáltam Marokkóban, pihentem Monte-Carlóban és 15 évesen jártam a modellügynökségek bázisait New Yorkban. Amikor az ember látja a világot, akkor minél intenzívebben érzi a lehetőségeket és természetesen mint mindennek, ennek is két oldala van. Az a fajta munkamorál, kudarcok utáni felállás, kitartás és bulizás nélküli élet mind-mind egy feladat, ami sok lemondással is jár és ezt mindenki maga szabja meg, hogy meddig megy el. 

Amit az első bekezdéssel üzenni szerettem volna, hogy feladatomnak érzem a blogger szakmát erősíteni a látásmódommal, képi világommal és a lelkemmel egyaránt. Tudom, sokan nem becsülik meg ezt a szakmát és nem látják a kőkemény munkát a háttérben, de ezért nem is lehet senkit hibáztatni. Véleményem szerint egy blogger akkor lesz sikeres, ha elismerik a munkáját a szakmában, addig pedig érdemes izzadni és kőkeményen dolgozni, ahogyan ezt én is teszem.

Néhány nappal ezelőtt Palvin Barbiról láttam egy képet a párizsi Charles de Guelle reptéren és rögtön elöntött a büszkeség. Magyar lány, aki a nemzetközi piacon is megállja a helyét. Miért is ne lehetnénk többen? Szakácsként, üzletemberként, modellként, szinésznőként vagy bloggerként?! Ott a lehetőség, ha egy ember megcsinálta, akkor már bizonyított is, hogy lehetséges. Az itthoni bloggereket is érdemes támogatnunk, biztatnunk, hogy vigyék a jó hírünket és büszkék lehessünk egymásra. 

és mivel nincs lehetetlen csak kitaposatlan út, így érdemes elindulni rajta ha valakinek céljai és álmai vannak. 


Táska: MOSCHINO LOVE, AnswearLink a táskához: https://answear.hu/1186872-love-moschino-kezitaska.html /
Nadrág: BERSHKA
Szemüveg: ZEROUV
Csizma: Cipőfalva
Fehér felső: Elischer R.
Farmerdzseki: BERSHKA 

Fotó: Antal Noémi

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s