MARCH LOOK Nr.1/2018

IMG_1593IMG_163523DF4122-906A-4655-AF6A-0C6B06A53BFAEB9C5D5C-28EF-4EC6-B6F3-96343D6663C9

Style is something you can’t buy and you have a choice to decide what is important to you. For me, being in style is necessary. Beauty is power and I am trying to live my life with beauty around me. I like to dress well and go out for a champagne date and I like to go home and be in a good atmosphere. When I came home I usually lighting a candle and it smells so good. I like to leave my high heels at the front room and I like to walking to my living room in barefoot.

In my living room I like to lay on my coach and I like to read my books. I have so many books and magazines. I don’t like to collect anything but there are few things which are my hobby to collect: books, shoes and Vogue magazines. I can’t stop it’s a passion… Really it is… In these few sentences I just wanted to remind you that it doesn’t matter if you don’t like fashion but it’s good if you have a passion for something. To collect something, to read books or to travel the world. For me there are times when I am feeling that I have to live my life like others but then I realise that my life it’s not about pleasing to everyone or for someone it’s only about being brave enough to walk in those shiny boots and live my life in my own terms. This is why I can say that fashion is life for me to look beautiful to express myself without any words and to smile everyday because I have something to live for.

I hope you like my latest look and I hope you will all be part of my journey because I started to make my dreams intro reality and I want to be one of your biggest inspiration for not to be scared to put everything in one page. Be silly enough to follow those visions. 

Szeretem a szépet…talán túlságosan is. Ha valami kifinomult, elegáns és szép. Amikor hazaérek az első dolgom a cipőből való kibújás után, hogy meggyújtom az egyik kellemes illatú gyertyám és elfekszem a kanapén. Szeretek mezítláb sétálni, szeretek szexi lenni…szeretem, hogy igyekszem mindent széppé tenni magam körül. Ez vagyok én, ez az ami a kezdetem és a végzetem.

Soha nem voltam egy gyütjőgető típus, örömmel válok meg dolgoktól és nem igazán szoktam ragaszkodni tárgyakhoz, szeretem ha van tér és hely a lakásban, az otthonunkban. Ha mégis kellene mondanom dolgokat, hogy mik azok a tárgyak amiket örömmel halmozok, akkor van három dolog ami rögtön eszembe jutott: könyvek, cipők és a Vogue magazinok. Azt hiszem mostanság kezdek elérni egy bizonyos érettséghez, amikor rájövök, hogy nem kell mindenkinek megfelelnem. Sőt senkinek nem kell. Ez valami elképesztően nagyszerű érzés, hogy úgy érzem kezdek szabad lenni. Tudom, hogy lehet úgy élni ahogy csak akarunk és én nekem ez az út amin végig akarok menni, az ismeretlen, kockázatos és messze az átlagostól.

Azt hiszem az átlagostól félek a legjobban, hogy az életem egy mókuskerék lesz és így döntöttem el, hogy Nektek is az egyik legnagyobb inspirációtok szeretnék lenni, hogy olyan dolgokat hajtsak végre, amit a legtöbb ember lehetetlennek tart. Visszatérve a divathoz pedig csak annyit mondhatok, hogy számomra a divat az önkifejezésről szól, ahol szavak nélkül kommunikálhatunk és libabőrössé válok, ha arra gondolok mit is szeretnék elérni ebben a szakmában. Ha a divat nem is, de mindenkinek kívánom, hogy találjon valami olyasmit az életében, amitől libabőrös lesz és élni-halni akar.


Top/Felső: Elischer R.
Scarf/Kendő: Max Mara
Skirt/Szoknya: H&M
Boots/Csizma: Deichmann
Napszemüveg: TOSH
Táska: Zara

Fotó: Antal Noémi

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s