BLOGGER SAROK

Lassan egy hónapja, hogy ismét költöztünk és újabb tervekkel és megvalósítandó projektekkel kezdtünk az Új Évet. Az otthonunk fő színvilága, a fehér így a kis dolgozósarkomat is e köré rendeztük be. 

IMG_0904

Mivel sokat dolgozom otthonról, így nem volt kérdés, hogy szeretnék egy olyan sarkot, ahol kedvemre kreálhatok, ötletelhetek és végezhetem el az utolsó simításokat. Egy ideje rajongani kezdtem a világos árnyalatokért és a francia sikkért. Mindig is szemezgettem ezzel a stílussal, de csak most körvonalazódott ki, hogy milyen erős kapcsolatban állok a “kifinomult világgal”. 

Nem szeretem ha valami túl van gondolva vagy amolyan “erőltetett” hatást kelt. Az öltözködésben is a természetes megjelenést részesítem előnyben, ahogy az élet összes területén. Véleményem szerint nem lehet valaki elegáns, anélkül, hogy ne lenne természetes. Szerintem ez amolyan törvényszerűség.

Visszakanyarodva a témához, végre megszületett az álmaim íróasztala, ahol kedvemre alkothatok és nem is kellett hozzá túl sok minden. Egyszerű, letisztult és imádok leülni egy bögre tea mellé és megírni Nektek az akutális posztot. A csodaszép fotókat a Printapic oldaláról rendeltem, ami hihetetlenül egyszerű volt: rögtön a telefonomról feltöltöttem azokat a fotókat amiket szeretnék megrendelni és rá két napra már meg is érkezett. (Ehhez szükséges letölteni a Printapic applikációt a telefonodra.) 

58D2C28D-D4A2-4CA4-B159-A09D229DEB9F

 

A gyönyörűséges széket a Beliani oldaláról rendeltem. Kicsit utánajártam így március 31-ig -10% kedvezményben részesültök az összes székükből, ha használjátok a “FASHION10” kódot. A fehér asztalt a Möbaxból szereztük be és eltartott egy ideig amig összeraktuk. 

Az asztalomon sokszor megtalálható egy szép csokor virág vagy friss külföldi magazin(ok), hiszen valahogy ezektől az apró dolgoktól mindig jobban megy az írás, ötletelés vagy éppen a megvalósítás. Inspirálva érzem magam és a friss virág illata pedig a tavasz hangulatát adja meg. Tehát most már Ti is tudjátok, hogy a legnagyobb részben hol dolgozom és csak remélni tudom, hogy egy kis inspirációt adtam Nektek, hogy Ti is szebbé tegyétek a környezeteteket. 

Utóirat: Ne felejtsétek, hogy március 31-ig -10% kedvezményt kaptok az összes székből, ha használjátok a “FASHION10” kódot.

Ölelés,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s