January LOOK Nr. 2

IMG_3798IMG_3799IMG_3805IMG_3808IMG_3811IMG_3812

Divatbloggerként, nem érzem feladatomnak, hogy utasításszerűen kijelentsem mit lehet és mit nem lehet hordani. Amit áttudok adni az a személyes történetem, a személyes esztétikai érzékem, amit csak remélhetek, hogy inspirálni fog. Így amikor egy-egy szettet bemutatok akkor szó sincs arról, hogy ezt utánozni kellene, csupán figyeld meg a részleteket, döntsd el mi tetszik és mi nem, majd alkalmazd a meglévő és új információkat a saját szerkényedben, a saját életedben.

Az én személyes stílusom is folyamatosan alakul, hiszen nincs maximálisan kiforrva és valahol azt remélem, hogy soha nem is lesz. Mindig nyitott szeretnék lenni az újdonságokra és befogadni az “új szépet” vagy/és az “új csúnyát”. Így mindig nyitott vagyok utazásokra, jó és rossz könyvekre, új emberekre és a meglévő értékeimre. Azt a rengeteg infromációt mixelem össze és aszerint öltözök fel. Szeretek kísérletezni, változtatni vagy a komfortzónán belül maradni. Ez mindig az adott naptól függ és a mai napon ezt a varázslatos szettet hoztam el Nektek.

Szerettem volna felvenni a kedvenc latex hatású fekete szoknyámat, de valami olyan ruhadarabbal szerettem volna kombinálni, amivel még nem párosítottam. Így döntöttem a szürke Zara kabát mellett, ami még viszonylag ritkán volt rajtam. Városias, lezser de mégis elegáns megjelenésre volt szükségem és úgy érzem ezt ma sikeresen teljesítettem. Nektek hogy tetszik?

Kabát: ZARA
Garbós pulóver: CECIL
Szoknya: H&M
Kesztyű: Ádámtól kaptam Milánóból:)
Táska: ZARA
Csizma: ZARA

Fotó: Antal Kliszek

Ölelés,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s