2017 TOP 5 BEAUTY TERMÉKE

Giorgio Armani egyszer nagyon egyszerűen de nagyszerűen  megfogalmazta, hogy egy nő szép szeret lenni. A szépség persze több mindenből tevődik össze, de abban mindannyian egyetérthetünk, hogy egy megfelelően kiválasztott kozmetikai termék, csodákra képes. Így örömmel osztom meg Veletek a TOP 5 terméket, amit szívből ajánlok Nektek ha bizonytalanok vagytok a vásárlánál:

 

00029

1. LUSH COSMETICS: Sympathy for the Skin

Számtalan testápolót próbáltam már, de  ennél kellemesebb illattal még nem találkoztam. Banán, kakaóvaj, vanília, mandulaolaj és csodás pihe-puha bőr. Ha a tökéletes testápolóra van szükséged, bátran merem ajánlani.
Beszerezhető: www.lush.hu

lancome_lavieestbelle2012_30

2. Lancome: La vie est Belle

Ha életem végéig egyetlen egy illattal találkozhatnék, akkor kérdés nélkül erre a parfümre esne a választásom. Érdemes kipróbálni, de csak óvatosan! Ezek után garantálom, hogy más illat szóba sem jöhet.

3605970939496

3. Kiehl’s: Smoothing Oil-Infused Shampoo

A hajam az utóbbi időben végre újra nőni kezdett és folyamatosan tesztelem a jobbnál jobb hajkészítményeket. 2017-ben a legmaradandóbb “haj-élményem” ezzel a csodás samponnal volt. Isteni illata mellett a törékeny hajam is dúsabb és fényesebb lett.
Beszerezhető: Kiehl’s Store – Westend, Allee

 

12

4. VAGHEGGI: SIKELIA TUSFÜRDŐ CHINOTTO 250 ML

Frissitő, feltöltő zuhany egy szuper készítménnyel. A legjobb alapanyagokkal ápolni a bőrünk, nem számít luxusnak. A termék az alábbi linken megrendelhető: VAGHEGGI Tusfürdő

MARK-Coffee-Coconut_grande

5. MARK – KÓKUSZOS TESTRADÍR

Imádtam! A kókuszos termék mellett kipróbáltam a mentás és dinnyés verziót is, de nekem kétségkívül a kókuszos volt az első befutó. Külön élmény volt a zuhanyzás és a testradír után még jó pár óráig érezhettem magamon ezt a fantasztikus kávés-kókuszos illatot. Számtalan termék közül válogathattok az ízléseteknek megfelelően: https://www.markscrub.hu/

Ölelés,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s