#007 November LOOK

IMG_8718IMG_8721IMG_8728IMG_8722IMG_8737

Pulling a look together when the weather is cold outsite can be hard sometimes. Not to mention if you have a long day, where you go to the office, a quick run on the treadmill, dinner in an elegant restaurant then a drink at a fancy bar with your friends. Who knows what the day will throws you when you are selecting your clothes in the morning.

There are several iconic clothes you can wear. One of my favorite piece is the fake fur jacket but I also like the over-knee-boots and this beautiful red bag which you can see here.  I also felt in love with the glitters and with the shiny boots and clothes but I need more courage to wear them, but I know I will wear those beauties. Just I need a little time to get out of my comfort zone.

Today, I chosed to show you my iconic look in this season. This look is good for any November occasions and I will enjoy these days in style.


Számomra egyre fontosabb a stílusos megjelenés, így mostanában különösebb figyelmet szentelek az öltözködésnek. A hideg beköszöntével, nagyobb kihívás lehet egy stílusos szett, hiszen ilyenkor már a kényelemre is figyelnünk kell, hogy ne fázzunk. Arról nem beszélve, hogy legtöbbünk napjai, igencsak sűrűek. Kezdve az irodai munkával, majd rohanás egy kis edzésre, este egy kellemes vacsora és még egy ital a kedvenc bárunkban a legjobb barátnőnkkel. Mindannyian szeretnénk stílusosak maradni egy hosszú nap után is, de néha kihívásnak érezzük.

Éppen ezért szeretem az ikonikus darabokat, amik a legegyszerűbb szett variációkat is feldobják. Ilyen például egy combcsizma vagy egy vajszínű műszőrme kabát, esetleg egy piros táska. Az idei szezonban nagyon népszerűek lettek a csillogó-glitteres-filteres ruhák és csizmák is, amikkel én is elkezdtem barátkozni, illetve rövidesen be is mutatom őket.

Ma bemutattam Nektek az én egyik legkedvencebb novemberi megjelenésemet és csak remélni tudom, hogy inspirálhattalak Benneteket.

Coat/Kabát: H&M
Bag/Táska: Zara
Fejpánt/ Hairband: H&M
Photo: Noemi Antal 

Love,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s