Echo Étterem, avagy Tihany ékszerdoboza / FashionCapitalXGASTRO

Újabb kiváló éttermet fedeztünk fel, amiről nem tudtam nem írni Nektek. Ezúttal nem Budapesten nézelődtünk, hanem Tihany környékén és az Echo Étteremre esett a választásunk. 

IMG_5247IMG_5252IMG_5254IMG_52586759D200-9DE5-418A-A61E-1C0C69D106D6 (1)

Így nyár végén/ősz elején tudom a legjobban élvezni a “Balatoni világot”. Egy egészen más érzést kap ilyenkor az ember, mint amikor a legnagyobb forróságban hűsöl és nyaral a tó környékén. Ha engem kérdeztek, akkor Tihany és Balatonfüred környéke áll hozzám a legközelebb, szóval általában itt fordulok meg sűrűn. Az Echo Étterem pedig valami olyasmit nyújtott, amit nem teljesen tudok még szavakba foglalni.

Az a táj, ami itt fogadott minket az valami elképesztő. Ilyen kilátást nem mindennap lát az ember, így már csak ezért is érdemes volt ellátogatni. Az pedig csak egy ráadás, hogy itt mennyei ételekkel és italokkal is vártak minket. A levendula természetesen itt is főszerepet kap, így a levendulás proseccotól kezdve a levendulás sajttortáig, mindent érdemes kipróbálni. 

Amit mindenképp szeretnék Veletek megosztani, hogy az Echo Étterem november közepéig mindennap tárt karokkal várja a vendégeit és ebben az évben először télen is vendégül látja az ide kívánkozókat, hiszen télen HÉTVÉGÉN is nyitva lesznek. Mi biztosan megfordulunk itt télen is, hiszen ezt a tájat egy forrócsokival bekuckózva is látni kell. Ami még elnyerte a tetszésemet, hogy a Balaton régió borai és hazai kistermelőktől szerzik be a borokat/hozzávalókat. Illetve az étlap kicsit sem lehet unalmas senkinek, ugyanis egy évben körülbelül hatszor változtatnak rajta az évszaknak megfelelően. 

Tökéletes helyszín egy kellemes randira, céges rendezvényre és akár esküvőre is.

Bővebb információ: www.echoetterem.hu

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s