Hangolódás az évszakváltásra / STREET STYLE

IMG_6038

Rég készítettem Nektek “LOOK” bejegyzést, aminek azaz egyik oka, hogy egy kissé újragondoltam a stílusomat. Mindig is az egyszerű, letisztult darabok kedvelője voltam, de a gardróbomban mindenféle stílusirányzat megtalálható volt. Így az utóbbi hónapban szelektáltam és beszereztem pár új darabot, köztük ezt az sötétzöld ruhát is, a Zarából.  Ezeket a fotókat egy vasárnapi reggel készítettük…IMG_6066IMG_6072IMG_6089IMG_6113IMG_6120IMG_6137

…egyszerűen imádom a reggeleket, főleg amikor a város nagy százaléka még csak ébredezik. Mivel két nap múlva beköszönt az ősz, így végre egy kissé ősziesebb megjelenést fotóztunk. Ezeket a mély árnyalatokat szeretem magamon viszontlátni, ezekben a darabokban érzem jól magam. Szürke, sötétzöld, barna. Ha ezeket ízlésesen kombináljuk, akkor nem marad el az elegáns de mégis lezser hatás. 

+Egy kis kedvezményt hoztam Nektek a Daniel Wellingtontól. Ha szeretnétek egy szépséges órát, akkor irány a Daniel Wellington oldala és a kuponkódnál írjátok be a személyes kódomat “FSHIONCAPITAL15” ahol 15% kedvezményt fogtok kapni. A szállítás pedig ingyenes.

Napszemüveg: MANGO
Ruha: ZARA
Óra: Daniel Wellington

A fotókat köszönöm, Antal Noéminek!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s