Miért hűtlen a férfi? Összeszedtünk 9 gyakori okot!

1. Önbizalom hiány: Talán ez a leggyakoribb eset, de kicsit sem tudatos. Több férfi küzd ezzel a jelenséggel, ahogy mi nők is szép számmal vagyunk. A nők többsége mégsem a hűtlenséget választja ha padlón van az önbizalma, hanem az ártatlan flörtöt vagy azt a csodaszép magassarkút a kedvenc boltjában. Viszonylag sok férfinak vannak önértékelési problémái, főleg ha a barátnője/felesége talpraesett és egyedül is megáll a lábán. Mi nőknek sem szabad megfeledkeznünk értékelnünk a párunkat, de a férfinak is érdemes hamarabb tudatosítania magában, hogy mi is a hűtlenségi vágyának a forrása. 

2. Ha a nőnél beindul a szekér:  Hasonlóan az előző ponthoz, sok férfi retteg attól, hogy a nő sikeresebb lesz nála. Gyönyörű, kedves, intelligens és a karrierjében is sikereket sikerekre halmoz?! Jól főz és még az ágyban is szuper? NA NE!!! Itt történhet egy nagyon gyors és visszafordíthatatlan félresiklás… Ezért szokták mondani, hogy sikeres és ambiciózus nő mellé, nem való gyenge férfi. A sikeres nőnek társra van szüksége és nem kicsinyes játékokra, hogy a párját ellenőrizze.

3. A drága ex barátnő: Lányok! Legyetek óvatosak ha a pasitok, 1 hónapja szakított a volt nőjével vagy ha sokáig összejártak. Az egyik kapcsolatba a másikba ugrálgatás sokszor nagyon veszélyes tud lenni. Sok esetben visszakacsintgat a férfi az egykori szerelméhez, ha elindul egy nosztalgia hullám nála. Hirtelen felszínre jönnek a régi érzelmek, amiket másnapra már teljesen megbán és kapkodja a fejét, megkérdőjelezve önmagát. Sajnos ez is egy gyakori megcsalási ok. 

4. Idegenek kapcsolatban: Sokan úgy élnek együtt, hogy nem veszik észre, mennyire is eltávolodtak egymástól. Azt gondolják minden rendben van a kapcsolatukkal, miközben a közöny halálos csókja már minkét részről él. Egészen addig nem realizálják, hogy szinte idegenként kezelik egymást, amíg egy harmadik be nem lép a kapcsolatba. Hirtelen az egyik fél mosolyogni kezd és újra élet lesz a lelkében és ekkor minden a felszínre kerül…

5. Azok a drága “jó barátok”: Gondolom vagyunk páran lányok, akik nem akarnának beleszólni a párjuk baráti kapcsolataiba, de egyszerűen kinéztünk magunknak valakit, aki közel sem szimpatikus. De miért is csodálkozunk rajta, hogy nem szimpatikus, amikor a háttérbe folyamatosan csalja a barátnőjét és a mi párunk pedig szoros kapcsolatot ápol vele? Bizony, bizony…a barátok is lehetnek hatással a férfira. Sokszor agymosást hajtanak végre, hogy úgymond “tök normális” megcsalni a barátnőnket és aki kissé gyenge az ennek be is dől. Ideje felismerni, hogy az ilyen típusú emberek nem barátok…

6. Azok a “gének”: Rengeteg férfi nem érez bűntudatot a megcsalás után, sőt még néha izgatja a fantáziájukat, hogy egy kis izgalom is van a levegőben. Ezek főként több év együttélés után jelentkeznek, sokan ezt úgy hívják: “vadászösztön”. Az ilyen típusú férfiakat érdemes nagy ívből elkerülni, mert ők sosem fognak változni. Náluk mindig az ösztönök fognak nyerni. 

7. A fiatalság keresése: Sok férfi nem képes tisztelni a korát, így visszamenekülne a fiatalabb éveibe. Alapvetően ez is egy megcsalási ok. A velük egykorú feleség otthon főz, míg a férfi egy 20 éves leányzót szédít? Ezzel ha csak egy órára is, de a férfi újra fiatalnak és megnyerőnek érzi magát.

8. Ha a nő nem értékel: Amikor mindent megtesz a férfi és próbál a párja kedvébe járni, miközben a párja csak a problémákat generálja. Amikor a nő csak megjegyzéseket tesz és megállás nélkül a feladatokat diktálja a férfinak…Amikor az összes igyekezetét, a nullával értékeli a nő, akkor a férfi már kezd nyitni a világ felé. Fontos, hogy mi nők is megálljunk és értékeljük párunk igyekezetét. 

chea

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s