Divat, avagy szárnyald túl a komfortzónád!

021

Úgy gondoltam itt az ideje valami egészen újat mutatni Nektek és itt az ideje, hogy én is egy kissé elrugaszkodjak a megszokott komfortzónámból. Miről is beszélek?! A fekete színről, a kedvenc oversized farmerdzsekimről és a bő pólókról, amik néha ruhának is funkcionálnak. Imádom ezeket az alapdarabjaimat és semmi pénzért nem válnék meg tőlük, de valami most azt súgta nekem, hogy kissé nyitnom kell. 

A stílus és a divat nem ugyanaz, hiszen hiába ért valaki a divathoz nem biztos, hogy megvan a maga stílusa. Úgy gondolom ezen dolgoznunk kell mindannyiunknak, de nem szabad abbahagynunk a kísérletezést. Gondoljunk csak bele, ha nem próbálnánk ki új ízeket, nem kísérleteznénk a konyhában és mindig ugyanarra a helyre utaznánk. Kényelmes, biztonságos de semmi újat nem tud adni. Így jöttem rá, hogy hiába találtuk meg a stílusunkat, igenis érdemes kísérletezni és újabb szabásokat/színeket és fazonokat tesztelni. Ki tudja melyik fog beválni vagy átformálni vagy jobbá és szebbé varázsolni?! Ha pedig nem tetszik vagy nem ízlik esetleg nem áll jól, akkor is tudunk változtatni. Így mindenkit arra buzdítok, hogy ne féljen kísérletezni. Ahogy ezt most én is megtettem ezzel a gyönyörű királykék VIPme ruhával. 

Ha kissé hűvösebb lett volna akkor szerintem egy vagány bakanccsal kombináltam volna, de mivel az időjárás ezt nem engedte, így maradt a szandál. Ha Ti is valami egyedire és megfizethetőre, akkor mindenképpen látogassatok el az oldalukra: https://us.vip.com/?utm_source=blog&utm_medium=SI&utm_campaign=Claudia_Perepelica és válogassatok kedvetekre. A cég egyébként megajándékozta az olvasóimat egy kisebb kedvezménnyel is: ha 50$ felett vásároltok, akkor 5% kedvezményben részesültök, csak ne felejtsétek használni a “Claudia676” kódot! 

006050037

034

If you follow me for a long time then you probably noticed that I have a “familiar shopping habit” which means I prefer: oversized T-Shirts, big jackets, sneakers and chockers of course. If I go to a mall or if I am ordering some clothes from online then I always know what will look good on me and what won’t. Usually I love the black clothes because you know: black is always looks good on you. 

Maybe you are working for a fashion company and you still didn’t found your personal style and I think it’s totally ok. This is why you need: EXPERIEMENT. Because maybe you think you only look good in black dress but who knows maybe that yellow dress looks better on you! Imagine if you were only would eat pasta and you would only visit one country, it can be boring and you wouldn’t explore anything else. So that’s the example I wanted to tell and I hope you understand what is the message. TRY NEW THINGS, BUY THAT DRESS AND WEAR THAT LIPSTICK!

Guess what happened to me, I bought this beautiful https://us.vip.com/?utm_source=blog&utm_medium=SI&utm_campaign=Claudia_Perepelica dress and I felt in love with it. The company would like to surprise my audience with a little present, so you can use the following coupon code to shop from their website with a discount. If your order is above 50$, they grant you a 5% discount! Code: “Claudia676” . Don’t miss this opportunity!:) They have really beautiful clothes! 

For this dress here is the link: BLUE DRESS

XX,

Claudia

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s