25+1 Gondolat a férfivá válásról

1.A férfi képes az egóját 100%-ban a háttérbe helyezni, csak hogy a nő érezze a biztonságot és a lelke teljesen nyugodt legyen.

2.A férfi onnantól férfi, hogy felelősséget tud vállalni egy kapcsolatért és nem fél boldoggá tenni a nőt.

3.Vágyik arra, hogy a nőt mosolyogni lássa és mindent megtesz, hogy boldoggá tegye a kedvesét.

4.A férfi onnantól férfi, hogy hinni kezd az őszinteségben és nem bújik hamis mondatok mögé. Képes és nyitott az őszinteségre, a kegyetlen őszinteségre. Inkább a fájó igazság, mint a kegyes hazugság.

5.A férfi tisztába lesz azzal, hogy a férfi-női barátságok egy ideig-óráig működhetnek és mindig, MINDIG a szerelme az első.

6. A férfi onnantól válik férfivá, hogy ki tudja mondani: „Szeretem és hajlandó vagyok érte mindent megtenni.” Felvállalja a döntését barátok, családtagok és haverok előtt is.

7. A férfi onnantól, hogy gyermeke születik, képes felelősséget vállani a gyermekéért is és családapaként is megállja a helyét. Nem lehet férfinak nevezni aki ott hagyja a párját szülés előtt vagy szülés után.

8. A férfi onnantól, hogy családapa képes stabil gyermekeket nevelni, hiszen érzelmileg a helyén van és a gyermeke/gyermekei boldogsága számára a legfontosabb, ahogy a párjával való kapcsolata is. 

9. A férfi nem folyamodik olyan módszerekhez sem a párja sem a gyermeki felé, mint: érzelmi zsarolás, manipulálás.

10. A férfi ha a gyermeki felnőnek akkor is képes lesz mellettük apa maradni és energiát áldoz arra, hogy a gyermekeivel jó kapcsolatot ápoljon.

11. A férfi képes csapatként funkcionálni és összetartani, amikor néha úgy néz ki, hogy minden összeeshet. Képes erőt adni és biztonságot, hiszen együtt mindent meglehet oldani.

12. Egy férfi SOHA nem emel kezet a nőre.

13. Egy férfi nem keménykedik azzal, hogy jól tud verekedni, hiszen az intelligencia itt is nagyobb teret kap.

14. Egy férfi tisztába van azzal, hogy kit választ maga mellé és képes rá nagyon vigyázni, mert tudja hasonló gyémántot nem igen fog találni és nem is érdemes keresni a rengeteg kavics közt.

15. A férfi odafigyel a hangvételére és tudatosan figyel arra, hogy ne emelje fel a hangját és ne keltsen félelem érzést a nőben.

16. A férfi számára a nő biztonsága és lelke a legfontosabb.

17. A férfi tud beszélgetni és kommunikálni és nem hátrál meg a problémák elől. Képes nyitni és megbeszélni az adott szituációkat.

18. Egy férfi soha nem beszél csúnyán a párja háta mögött, mindig védi és senki másnak nem hagyja, hogy csúnyán beszéljenek a szerelméről.

19. Egy igazi férfi nem csalja meg a nőt akit szeret, mert tisztába van az értékekkel és önmagához is szeret korrekt maradni.

20. Egy férfi ha hibázik akkor képes elismerni és nem mindenféle magyarázat mögé bújni.

21. Egy férfi soha nem teszi féltékennyé a párját és ha a párjánál érzékel valamiféle bizalmatlanságot, akkor képes beszélni erről, mert számára fontos, hogy a párja azt érezze amit valójában ő is érez: Ő az egyetlen.

22. Egy férfinak nem az a büszkeség, hogy hány nővel volt, hanem az, hogy milyen értékes kapcsolata van.

23. Egy férfi mindig érezteti a párjával, hogy számára Ő a legfontosabb.

24. A férfi ismeri a párját, de szeret mindig újabb és újabb dolgot megtudni a kedveséről, hiszen számára ez maga a kihívás: jobban kiismerni a párját, minthogy újabb nőkkel foglalkozni.

25. Egy férfi onnantól válik férfivá, hogy képes önzetlenül szeretni.

+1. Egy férfi számára egyetlen Nő létezik és nem több. 

chna

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s