Mitől fognak tisztelni a férfiak?

Legyünk teljesen őszinték önmagunkhoz és valljuk be, hogy mindannyian társra vágyunk. Hiába próbáljuk elhitetni magunkkal, hogy egyedül nagyon jó lenni vagy a szingli életmód maga a szabadság érzése és kinek kell “idegesítő, bekorlátozó” vagy akármilyen jelzővel megáldott kapcsolat, a végét úgy is tudjuk: vágyunk rá. Vágyunk arra, hogy tiszteljenek minket és szeressenek ahogy arra is vágyunk, hogy mi is szerethessünk, gondoskodhassunk valakiről és társra találjunk. De mi az amit mindig elrontunk mi Nők és mi az amiatt nem fognak minket tisztelni a férfiak?! 

Úgy gondolom az egyszerűségen van a hangsúly. Nem túlgondolni és nem kattogni valamin. Elengedni a dolgokat, amik nem építenek és amik nem jó érzéssel töltenek fel és nem azon agyalni, mi is a gond velünk. Saját magunkra és a belsőnkre koncentrálni és nem a külvilágnak élni. A legjobb pedig, ha nem akarunk megfelelni senkinek. Ha elvárások elé tesszük magunkat, akkor gyorsan elveszíthetjük önmagunkat. 

Tehát a legelső feladatunk, hogy megszeressük önmagunkat. Megszeressük azt akik vagyunk valójában. Smink nélkül, álarc nélkül és mackónadrágban. Szeressük a gondolatainkat és az életünket. Az első és legfontosabb ember akit tisztelnünk kell az nem más, mint saját magunk. Így tudunk virágozni és nőni illetve szépséget és jót adni. Ki kell alakítanunk magunk köré egy olyan aurát/életet amit szeretünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lesznek rosszabb napjaink ahogy az sem igaz, hogy az életünk tökéletes. Ez csupán azt jelenti, hogy merünk önmagunk lenni és vállalni az életünket és a gondolatainkat. 

Ha a napjaink óriási részét azzal töltjük, hogy más emberekhez hasonlíthatjuk magunkat akkor könnyen a boldogtalanság kapujába találhatjuk magunkat. Óriási szerepet kaphat itt az Instagram nem tudatos kezelése. Nézegethetjük olyan lányok fotóit akik nem adnak át üzenetet csak a tökéletes látszatot keltik és könnyen azt érezhetjük a mi életünk semmi ehhez képest. Itt fontos tudatosítanunk magunkban, hogy ez egy online világ és nem a valódi. Egy perce se próbáljuk összehasonlítani a valóságot az online világgal. Ahogy a tulipánt és a rózsát se hasonlítsuk össze, mert mindkettő szép külön-külön. 

Ne építkezzünk elvárásokra, ne akarjuk soványak lenni, mások elvárása miatt. Ne akarjunk nagy melleket, mert annak a férfinak az jön be. Ne akarjunk azért egy orrplasztikát elvégezni, hogy mások szebbnek lássanak. Mindig, mindent önmagunkban keressünk meg és csak magunknak akarjunk megfelelni és tanuljunk meg önmagunkat szebbé varázsolni. Éljünk rendben, olvassunk sokat, gyújtsunk gyertyát és igyunk egy finom teát és mosolyogjunk a világra. 

A férfiak az igazi nőbe beleszeretnek, a plasztik nőt kihasználják. A férfiak a kedvességet erénynek találják és a gonoszságot elhárítják. Szeretik a kedves és intelligens nőket. A természetességet, a kisebb hibákat, az őszinte reggeleket és az igazi érzelmeket. Mielőtt azt gondolnánk, hogy a férfiaknak nincs másra szükségük mint a kirakatra és a plasztik bombázókra, könnyen tévedhetünk. A férfiak hosszabb távon mindig a természetességet választják és azt a nőt aki szereti és tiszteli önmagát, hisz akkor a férfi is ilyen szemmel tud ránézni. Sugárzóan gyönyörűnek találja, idomoktól és 3 kg smink nélkül is. Az igazi Nőt az aura alapján fellehet ismerni és a személyiség amibe bele lehet szeretni. emma

Perepelica Claudia

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s