BLACK IS always a good idea / OUTFIT /

IMG_0301IMG_0326IMG_0332

Amióta a városban lakom, az öltözködés még nagyobb szerepet játszik az életemben. Illetve amióta nem ülök a fenekemen, hanem folyamatosan jövök-megyek. A stílusom egyre letisztultabb, kerülöm a “túl sok” hatást, helyette az egyszerűségre törekszem. A mennyiség helyett, a minőségre törekszem, de úgy gondolom, hogy akár fillérekből is tudunk igényesek maradni. 

A mostani outfitemen jól látszik, hogy a fekete szín nagyon közel áll hozzám. Szeretem mivel vékonyít és nem sokszor lehet vele hibázni. A garbós megoldásokat előszeretettel hordom, mivel véleményem szerint ez az egyik legszexibb fazon. Elegáns, ápolt megjelenést ad. A fekete hosszú garbós ruhámat egy sima egyszerű farmerral párosítottam és egy csodaszép királykék szandállal. Itt talán a szandálon van a hangsúly, mivel az egy hivalkodóbb darab, de mégse érezzük a “túl sok” hatást. A kiegészítőknél is fontos, hogy ne viseljünk túl sok darabot egyszerre. A napszemüveg – óra párosítás a legelegánsabb, de viselhetünk kisebb karkötőket is a hangsúly a mértékletességen van. Hiszen a kevesebb néha több. 🙂 

P.S.: Csekkoljátok a  Daniel Wellington legújabb kollekcióját és ha rendelni szeretnétek akkor használjátok a “FSHION” kódot 15% kedvezményért. 

A fotókért köszönet a www.idrisrahmani.com -nak! 

Ölelés, 

Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s