A Nő, aki szeretve van

Egy nő akkor a legszebb amikor szeretve van és odafigyelnek rá. Ha a nő szeretve van, akkor táncol. Könnyedén lépked, mélyen alszik és a mosolya az egész világot körbeöleli. Amikor a nő mosolyog, akkor szeretnek rá visszamosolyogni és szeretnek a közelébe lenni. Ha a nő szeretve van, kifoszthatatlan. Nincs semmi és senki aki ettől az érzéstől megfoszthatja. Nem figyel a rosszakarókra csak belülre koncentrál. Mi pedig már tudjuk, hogy aki belülre koncentrál az külső szemmel a legszebb Nő lesz. 

A szeretett Nőre, több férfi is felfigyel. Hirtelen mindenki szeretni szeretné, mindenki a közelében szeretne lenni. A szeretett Nőt, elszeretnék csábítani és elakarják vinni. Sok férfitől hallgatjuk: “Nincs egy normális és szép nő se a világon, hiszen azok már mind foglaltak.” Vajon mire is gondolhatnak? Arra, hogy letépni egy virágszálat mindig is könnyebb munkának tűnik, mint a gazt elhordani majd gyökerestül új virágot ültetni és gondozni nap mint nap.

A szép rögtön kell és az igazira mindig alszunk egyet. A legjobbat akarjuk a “lehetne jót” eltoljuk. A kényelemre esküszünk és építeni nem akarunk. Talán így írnám le a legnagyobb problémát a 21.században. Emlékezzünk vissza a nagyszüleinkre vagy a dédnagyszüleinkre, akik egy tányérra is több évtizedig vigyáztak, hogy nekünk értéket adjanak és emléket. Az emberi kapcsolataikról nem is beszélve. Kitartottak egymás mellett és a válaszok helyett hallgatták egymást, mert megakarták hallani a másik gondolatát. Ápolták és gondozták egymást, illetve figyeltek a másikra. 

A felszínes szépség kézzel fogható, olyan gyorsan megy amilyen gyorsan jött. Az igazi szépséghez már más is tartozik: türelem, hallgatás, figyelem, szeretet, őszinteség. Tisztának lenni és nem bemocskolódni az igazi kihívás a mai világban. Bátornak lenni egy gyenge világban.

Amikor egy nőre nem figyelnek, csöndbe marad és keresi ahol meghallják. Sok időbe telhet míg rájön, hova is tartozik valójában, de mindig rájön. Ha elutasítják, megtanul nélküle élni. Ha megölelik és eldobják, egy leckével több és egy töréssel nagyobb de mindig figyeli az utat. Ha a Nőt megcsalod, többé már nem a tied, hiába érzed a megbocsátást. A Nő nem felejt. Ha a nőt becsapod, csak a szádat koptatod. A Nő szavak nélkül is érti, ha nem őszinték hozzá. A Nő nem a felszínességet kéri, hanem a valódit. A szeretett Nő, pedig soha nem lehet másé. A szeretett Nő érzi, hova tartozik…érzi honnan jön a napsugár. 

irina

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s