5 biztató gondolat

1. Onnan tudod, hogy a helyeden vagy amikor hátranézel és örülsz, hogy minden így történt: Amikor eljutsz arra a pontra, hogy mindent érteni kezdesz. Amit féléve még síros szemmel néztél, ma már mosolyogva látod. Megnyugtat, hogy minden a helyére került és boldogságot és elégedettséget érzel. Érzed, hogy megtaláltad a helyedet és ilyenkor megérted a nagyokosok megnyilvánulásait: “Minden okkal történik.” A jelen pillanatban, pedig ezt megkérdőjelezni sem tudnád, újra szárnyalni kezdesz. 

2. Egyre többször hallod, hogy megszépültél és kivirultál: A környezeted csodál és folyamatosan vonzod be a jobbnál jobb dolgokat. Légy erre nagyon büszke, itt a tavasz és a lelked is virágkertbe borul. A gondolataid és a belső békéd pedig gyönyörűvé varázsol és lubickolsz a szeretetben. Élvezd a jót és adj minél többet. Kedvességet, mosolyt, ölelést és szép emlékeket. 

3. A szeretet mindig legyőzi a hatalmat: Ha nem uralod, megnyered. Ha szeretsz, győztes vagy. Soha ne keverjük össze a két legnagyobb erőt a világban: a szeretet és a hatalmat. Ha szeretsz, baj soha nem érhet. A szeretet óriási dolgokra képes, úgy gondolom legnagyobbakra. Szeretettel, mindent eltudsz érni. Ha valamit szeretsz csinálni akkor sikeres leszel, ha valamit hatalommal akarsz megszerezni, akkor könnyen elbukhatsz. A szeretet végtelen, a hatalom rövidtávú. 

4. Soha ne küszködj a könnyeiddel: Ha valaki miatt sírsz vagy sírtál, az közel sem jelenti azt, hogy hatalma volt feletted. Ne érezd magad emiatt gyengének. Ez nem másról szól, csak és kizárólag rólad. Tisztítsd magad, engedd ki ami benned van. A sírás egy megkönnyebbülés és egy új kezdete. Lehet valaki nem adja ki magából, de az ott csomóként gabalyodik, hiszen a természet is a vihar után csendesedik. 

5. Merj feljebb és feljebb repülni: Sokan a biztonsági komfortzónájukban érzik jól magukat, ami teljesen normális, a biztonság mindig is kiszámíthatóbb. A kérdés, hogy milyen életet szeretnél. Ahol mindig belül játszol és egy unalmas élet vár rád vagy ahol merni mersz és szeretni mersz. Bizony, a szeretethez és a szerelemhez is ki kell törnöd a komfortzónádból. Menj, utazz, építsd és a szárnyaidat erősítsd… és végül de nem utolsó sorban figyelj arra is oda, hogy csak olyan emberekkel legyél körbevéve, akik a szárnyaidat erősítik és nem lerombolják. 

smile

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s