Ha összetörik a szíved

Akkor valahol összerakták a lelked. Megtanulsz fegyelmezett lenni. Rájössz, hogy semmi értelme olyan valaki után menni, aki már rég lemaradt vagy aki már sokkal előrébb jár. Megtanulod, hogy nyugodtnak kell maradnod. Nem érdemes hisztériáznod és kiabálnod, mert semmi mást nem fogsz elérni, mint azt, hogy még több fájdalmat okozol. Ha összetörik a szíved, akkor megtanulsz a padlóról felállni, nagyobb mosollyal és őszinteséggel , mint valaha az életben. Amikor összetörik a szíved, megtanulsz egy nagyon fontos dolgot az életben: a továbblépést. 

Ha van benned elég erő akkor emelt fővel távozol és lépsz tovább. Ha összetörik a szíved akkor néha sajogsz de valahol már múlik. Bízz bennem, jó úton haladsz. Megtanulsz változni és rájössz : valamit ha törik ha szakad nem birtokolhatsz. Talán ha elég érett vagy arra is rájössz, hogy birtokolni valamit vagy valakit nem vezet boldogsághoz. Ha összetörik a szíved, szépen lassan megtanulsz újra levegőhöz jutni és a görcs a gyomrodban folyamatosan enyhül … míg végre újra szabad leszel. Szabadság, ami nem függ mástól csakis attól, hogy a lelked és az elméd mennyire szabad.

Ha összetörik a szíved megtanulsz tovább menni az életben. Visszatérnek a gyerekkori álmaid, amit néha elfelejtettél. Újra utazni szeretnél. Hirtelen újra a repülőn szeretnél ülni, úton az álmaid felé és fellélegezve, hogy nem hagytál otthon semmi fontosat. Mindened veled van és a legfontosabb ott dobog a mellkasodnál. Ha összetörik a szíved, egyszer csak azon kapod magad, hogy újra repülőjegyeket foglalsz vagy éppen a legnagyobb díjakat nyered el az életben. Észre sem veszed, de újra óriási lépésekben haladsz előre. Sikereket halmozol, miközben megtanulsz újra lélegezni és megtanulsz újra szeretni.

Ha összetörik a szíved az tud nagyon édes lenni. Felkelni és előröl kezdeni. Ha összetörik a szíved , megváltozol. Akaratlanul is változol, mert a fájdalom ezt teszi az emberekkel. De te irányíthatod, merre és kivel mész tovább. Te irányítod, hogy tiszta szívvel vagy gonosz lélekkel lépsz újra az életbe. A tisztasághoz és az őszinteséghez , hatalmas erő kell. Ne várd el mindenkitől, de várd el magadtól. Ha nagyon fáj, hunyd be a szemed és lassan képzeld el, hogy távol vagy. Mindentől és mindenkitől és semmi nem köt semmihez. Engedd el, erős vagy te ehhez. 

Ha összetörik a szíved, az utat ad. Új utat ami másról fog szólni. Ez egy olyan út ahol nincs mögötted senki csak előtted. Nincs harag, féltékenység. Ez az út a szeretetről szól, mivel ha összetörik a szíved utána akarva akaratlanul is kisüt majd a nap. Kisüt és nem fog fájni, de megtanultál valami nagyon fontosat: hogyan kell továbblépni. Megtanultad, hogyan engedd el a ragaszkodásodat és kezdj el egy új fejezetet az életedben, ami akár egy regény lesz. Ha összetörik a szíved az egy terelőút arra az útra ahol nem fogják. 

chr

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s