Mi kell a nőnek?

Férfi, aki szereti és tiszteli. Túlságosan egyszerű , nem igaz?!  Kissé ironikusan figyelem az írókat és a producereket, a különböző rendezőket és a legújabb filmeket ahogyan alakítanak. Apropó, ne felejtsétek, 2017 Valentin – napján irány a mozi , hiszen következik a második felvonás, rengeteg lány kedvence a Sötét Ötven árnyalata. Mind a három részét elolvastam a könyv változatának , de azt hiszem az utolsó részt nem fejeztem be. A  Szürke Ötven Árnyalatát is megnéztem a moziban, bár nem  mozgatott át és nem találtam gyönyört és valódi értékeket a filmben. Nem szeretnék neveket említeni és személyeskedni, de itthon is egyre felkapottabbak az olyan “szerelmes regények” ami nagyon messze áll az igazi szeretettől és a szerelemtől. Annál inkább megmutatja az állatias, érzelemmentes világot és vonalat, ami nem szól másról csak a birtoklásról és a fájdalomról. 

Amikor egy férfi úgy érzi, hogy a markában tart egy nőt a testiségével, onnantól kezdve nem a szeretetről szól a kapcsolat. Ahol pedig nincs szeretet , ott nincs is boldogság. Ne keverjük össze a nőiességet a “rossz lányossággal”. Egy nő szeret mocskos lenni és szeret játszani, imádja az izgalmat és nem fél durva lenni. De ugyanúgy szeret finom vacsorát készíteni és hozzábújni a szerelméhez és biztonságban lenni. Egyetlen nő sem élvezi azt, ha megalázzák illetve ha bántják. Véleményem szerint , egyáltalán nem elfogadható dolog, hogy egy nő élvezi a megalázott szerepet. Az, hogy mi zajlik a hálószobában az egy másik téma de a való életben a megalázott szerep nem normális!

Mi kell a nőnek írásomat azért tartom fontosnak, mert nagyon jó érzés amikor értékes kapcsolatokat látok, amikor látom a szemem előtt, hogy egy férfi mennyi mindent megtesz egy nőért illetve fordítva is így történik. Szerencsés vagyok, mert saját tapasztalataim alapján is azt kell mondanom, hogy létezik igaz szeretet és szerelem. Ahol nincs manipulálás, játék vagy taktika.

Mi kell a nőnek, ha nem a biztonság? Mi kell a nőnek, ha nem a boldogság? Nem lehetünk annyira gyengék, hogy hagyjuk magunkat sodródni az árral és nem vesszük a kezünkbe az irányítást. Nem hazudhatunk és csaphatjuk be önmagunkat. Nem állíthatjuk azt, hogy szeretünk szenvedni amikor minden egyes betű hazugság. Tartozunk a világnak azzal, hogy boldogok legyünk és mosolyogjunk. Nem választhatjuk az anyagi szempontokat és a kényelmet a boldogságunk helyett. Mivel mindent megtudunk magunknak teremteni csak ideje kezdeni valamit az életünkkel. Felállni, elkezdeni, csinálni. Nem lesz egyszerű, senki nem állította, hogy egyszerű lesz de megéri. Nincs jobb mint olyan életet élni, amit mindig is szerettél volna és megélni a legmerészebb álmaidat. Képes vagy rá és arra is képes vagy, hogy olyan párt válassz magadnak akivel igazán boldog lehetsz. 

Sokáig én sem hittem benne, de van az a férfi aki úgymond különbözik a többitől. Aki mindennap veled szeretne lenni és aki bármit megtenne annak érdekében, hogy téged boldognak lásson. Aki a világ legszerencsésebb férfijának érzi magát, hogy van akkora szerencséje, hogy veled lehet. A tettei beszélnek a szavai helyett. Első vagy és nincs második. Nincs mögötted olyan lány, akit hülyít akivel szórakozik és nem tart még egy lapot a kezében. Csak te vagy neki és ez valószínűleg nem fog változni. Szereti a reggeli morcos arcodat és nem fél téged boldognak látni. Nem adja át senkinek ezt a lehetőséget, mert tudja ilyet mint Te többet nem talál. 

Együtt vagytok és még a nehezebb napokon is ott vagytok egymásnak. Nincs megfutamodás, félelem, szorongás vagy rossz érzés. Vele önmagad lehetsz és egy dologban biztos vagy: csodás Nő vagy. A legjobb az egészben, hogy ő is így érzi magát, mert te boldoggá tudod tenni. Engedi, hogy szeresd és rajong ha foglalkozol vele. Terveztek és mentek előre. Nem kell tartanod tőle és elbizonytalanodnod sem kell, mivel benne maximálisan megbízhatsz… és tudod mi a legizgatóbb az egészben?! Az, hogy tiszta szívéből szeret és tisztel, miközben kiélheted vele a fantáziádat is. 

Nem bánt és nem szórakozik és soha nem hagy cserben. A nőnek más nem kell. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Perepelica Claudia

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s