5+1 DOLOG amit tiltólistára tennék

1. Póthaj – Jó ha tisztába vagyunk azzal, hogy több variáció is létezik, gondolom ezzel nem mondok újat. Alapvetően a természetes hajadnak és a fejbőrödnek sem tesz jót a póthaj. Ha van saját hajad, próbáld abból a maximumot kihozni és figyelj oda rá. Tegyél hajpakolást vagy menj el egy keratinos hajkezelésre. De ezeket a csatolós műhajakat felejtsük el. Egyértelmű, hogy mű. Látszik, hogy nem természetes. Nem ragozom tovább: nem szép . 

2. A csillámporos , strasszos 6 méter hosszú körmök – Brrrrr….szerencsére egyre kevesebbet látom ezt a kilométeres körmöt de még mindig néha belefutok. Nem tudja kivenni az aprót a pénztárcájából és a mosogatás közben is letörik a körme. Ezután pedig jönnek a strasszok a barátod neve az egyik körmödön és az a cuki kis macika pink alapon. Gimibe talán még tök aranyos de semmiképpen sem tükrözi az eleganciát és az igényes női megjelenést. Szép egyszerű színek, nude mandula alakú matt köröm annyival de annyival megnyerőbb. 

3. Tetovált szemöldök vagy nagyon vékonyra szedett szemöldök – ..szerencsére nem 2010-et írunk és visszajött a divatba a dús természetes ívű szemöldök. Az egész arcon talán az egyik legfontosabb “tényező”. Kérlek dobd el magadtól a szemöldökcsipeszt és óvatosan a formázással. 

tumblr_oatllweg7f1r35w8eo1_500

4. Értjük, hogy sportolsz de ez nekünk már sok – Imádok motivációs blogokat olvasni nagyon szeretek olyan embereket követni, akik valamit már leraktak az asztalra. Szeretem az egészséges étkezéssel kapcsolatos blogokat és instagram felhasználókat de valami nagyon szemet szúrt. Értem, hogy valaki testépítő le a kalappal. Azt is megértem, hogy valaki mindennap több órát a kondiban van, helyes is. De! Ha levideózod magad tapadós ruhában alulról és a fenekedre zoomolva ahogy bugyiban mutogatod magad, nem nevezném inspirációnak. Vagy ahogy éppen a taposógépet nyomod, de valamiért még az edzőcuccodat sem látjuk csak a farizmodat. Lányok ne… mindennek van egy határa. Igényesen is lehet posztolni szép alakról, helyes táplálkozásról és az edzésről is. 

P.s.: Work in silent let your success be a noise! 

5. Combfix vagy harisnya + magassarkú nyitott szandál = NEM! – Pár éve a Burberry lehozott egy hosszú zokni és magassarkú pasztell szandál kollekciót a londoni fashion weeken , de az életben nem sokan követték pedig nekem kifejezetten tetszett a bemutató. Viszont ez itt nem a BURBERRY Prosum Runway és a hétköznapi és az alkalmi viseleteinknél is felejtsük  el ezt a kombinációt. Viselhetetlen. Illetve a szilikon pántos melltartókba ha nem baj akkor bele se kezdek… NE TEDD. 

5+1 . Még mindig: Ne pakold ki közönségesen magad. – Alapvetően nem tudok rájönni , hogy mi torzult el ennyire a leányzók gondolkodásában. Igen, csábításra születtünk. De egy mosoly és egy őszinte tekintetet egy értelmes férfi rögtön észrevesz és még komolyan is vehet. Bevallom van egy két estélyi és koktél ruha amiért megéri kirakni, de a  a “mindjárt kiesik” látvány hihetetlenül taszító . Ha lehet, öltözz fel vagy válassz egy oversize fehér polót, hidd el : sokkal szexibb. 

 

Megjegyzés: Nem szeretnék senkit megbántani és akinek nem inge ne vegye magára. Ezek az én meglátásaim amivel azonosulni tudok és ami szerintem vonzó vagy nem vonzó. Ki mit kezd vele az már maximálisan az ő dolga. Szeretlek Titeket!:) 

Perepelica Claudia

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s