Egy szerelmes férfi tollából

“Nem gyűjtöttem a tapasztalatokat, egy percig sem akartam olyan férfi lenni aki naponta cseréli az ágyneműjét, mert újabb és újabb trófeákat dönt meg. Elhatároztam, hogy akármi lesz én egyetlen egy dologra fogok összpontosítani: egy nőre , a Nőre. A gyomrom felfordul amikor látom, hogy egyre kevesebb az igazi értékekkel bíró kapcsolat. Elegem lett a haverjaimból akik folyamatosan hűtlenül és megalázóan beszéltek a nőkről. Úgy döntöttem egyedül vágok neki ennek a hosszú útnak. 

Hatalmas szerencsém volt, mert megismertem valakit. Megismertem azt a nőt aki hasonló értékrenddel rendelkezik mint én. Felfordult velem az egész világ, megváltoztam. Képes lettem nemet mondani és eltoltam magamtól minden közönséges és felszínes élményt. Megakartam ismerni. Akartam tudni minden egyes gondolatát. Nem féltem tőle. Egy dologgal voltam tisztában: nem fogok benne csalódni. Tudtam, hogy percek alatt minden megváltozhat, de csak akkor ha elengedem a kezét. Tisztába vagyok azzal, hogy soha nem fogom egy percre se magára hagyni. Tudom, hogy nem egyszerű, vele sose volt az … de minden más és különleges volt. 

Ahogy reggel  a karjaimban tudhattam, éreztem, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere. Évekig küzdöttem érte és a mai napig küzdök érte. Sokan ferde szemmel néznek rám… Nem értik és próbálnak megfejteni. Sohasem fognak. Míg mások az én koromban már úgy érzik sokat tapasztaltak én elmondhatom magamról, hogy felépítettem valamit. Felépítettünk közösen egy olyat amit senki nem vehet el tőlünk. Mi éjszakánként órákat beszélgetünk és egymás ölelését, halk szavait és rezdüléseit figyeljük. Nekünk nincs szükségünk másra csak egymásra. 

Reggel, ahogy álmos arccal a kávémat hozza látom rajta minden egyes őszinte érzését. Ahogy leveszi a köntösét és összefogja a szép barna haját. Legszívesebben egész nap mellette maradnék. A szeretet a tisztaság és az őszinteség élteti. Soha nem voltam a szavak és a tettek hőse, de valamit megváltoztatott. Élni kezdtem, mindenben támogatott. Ő számomra az ideális nő. Minden gyengeségével és erősségével. 

Reggelente az ágyból nézem ahogy felöltözik. Felhúzza a szép fekete farmerét és a hosszú fehér pólóját. Sminkelni nem sminkel csak lágy copfba fogja a haját. Nagyon szeretem… Iszik egy kortyot a zöld teájából és megcsókol. Mindennap őt szeretném érezni, vele akarok lenni. Sokan mondják, hogy nem reális, de engem ez sosem érdekelt. Több éve mellettem van és velem van. Vigyázok rá , vigyázok minden egyes lépésére. 

Nem fogok hazudni, nagyon sokat veszekszünk. Anyukám erre mindig azt mondja, hogy ha valakivel így veszekedett volna az egész életét leélte volna vele. De soha nem alszunk úgy el, hogy nem békülünk ki. Nélküle nincs értelme folytatnom. Nem akarok egy zord és hideg világban felnőni. Küzdeni szeretnék és végig vinni valamit az életemben. Ő vele végigtudom. Együtt képesen vagyunk változni és még ugyanazok a gyerekek maradni.

Lassan eltelik 50 év és megszületnek az unokáink is. Rettentő jó érzés lesz elmondani, hogy nem dőltünk be a reménytelen hullámzásnak. Nem szívott be minket a tömeghisztéria és a tömegkommunikáció. Büszkén elmondhatom, hogy mi más utat választottunk. Lehet nehezebb volt, de a végén elmondhatjuk, hogy megérte.

Megérte minden egyes nap és minden egyes éjszaka. Megérte az, hogy sosem hagytuk egymást el és mindig egymás mellett voltunk. Együtt mentünk végig egy olyan úton ahol visszanézünk és egy percig sem kételkedünk. A legboldogabb vagyok, hogy egy Nő mellett döntöttem és visszanézek és elmondhatom: boldog életem volt. “

ll

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s