Miről ismered fel az erős nőt?

Az egyik legfontosabb tényezője, hogy addig nem foglalkozik egy férfival sem ameddig nem kelti fel valamivel az érdeklődését. Nem fog írogatni a férfiaknak és nem randizik csak azért, hogy legyen valakije. Egyenes, korrekt és a sértődött férfiak gyakran használják rá a “flegma ri*anc” szót. Azért, mert nem sikerült ágyba vinni ezt a típusú nőt. Esetleg nem válaszolt az üzenetekre mivel nem pazarolja az idejét illetve a másik ember idejét sem. Talán ezt kellene megbecsülni mivel nem játszik veled és nem szórakozik az érzelmeiddel vagy az időddel. Egyenességéről és korrektségéről híres. 

Nem fogod levenni a lábáról azzal, hogy milyen autód van. Nem érdekli hova tudod elvinni nyaralni. A játszmáid a folyamatos színjátékokat rögtön leveszi. Előtted jár egy pár lépéssel, ezért különleges és okos. Nem fog megbántani csak ignorálni. Ha pedig megtetszel neki akkor mindent megfogsz kapni az ilyen típusú nőtől. 

Ez az a nő aki egy életre a szívedhez nőtt, akihez mindenkit hasonlítani fogsz. Illetve akihez nem fogsz tudni senkit sem hasonlítani. Az ilyen nő nem mászkál minden utcasarkon. Aki melegségével vár haza, aki minden reggel reggelit készít neked és az ölelése rengeteg erőt ad. Aki nem lép félre nem szórakozik és nem süllyed le addig, hogy kihasználja a “nőiesség” előnyeit. Nem mutogatja magát primitív módon és ő lesz az akire mégis mindenki felfigyel. Az elegáns megjelenése a visszafogott viselkedése minden értelmes tekintetet magára vonz. Ez a nő a munka hőse is. Sokszor a padlóra vitték, de soha nem adta fel a küzdelmet. Bármennyire nehéz volt mindig feltudott állni és ezután is felfog. 

Megálmodott magának egy életet és mindent képes a saját maga erejéből elérni. Ha kell hajnalig dolgozik, mert szerelmes az alkotásba a kreativitásba. Mindig is maradandót akart alkotni és inspirálni akart másokat. Mindig is más volt és soha nem akart beállni a tömegbe. Minden mondata őszinte és tiszta. Az erő sugárzik róla és a függetlenség. Ha pedig belép az életébe maga a férfi akkor minden egyes porcikája az övé. Hozzá tartozik onnantól. 

A Nő aki feleség, anya, barát, szerető, testvér és néha ellenség. Mivel a legjobbat akarja kihozni mindenből. Ha kell felpofoz a szavaival, mivel megérzi, hogy rossz útra léptél vagy szeretnél lépni. Ha fejlődni szeretnél mindenben támogatni fog és inspirálni fog téged ez a Nő. Mivel rá nézel és minden egyes pillantása motiválni fog. A nevetése, a könnyei, a szavai… mert szereted őt nagyon. Boldoggá fog tenni téged és te is őt.  Mivel ti ketten egy csapat lesztek onnantól, hogy beenged az életébe. Onnantól egy életre megváltoztatja az életed. 

Ritka nagyon ritka, de ha megtalálod akkor hihetetlen szerencsés vagy. Ezután a Nő után senkire nem fogsz tudni úgy ránézni, mivel megkapsz mindent. Erőt, tiszteletet, szerelmet, családot, szeretetet, férfiasságot és figyelmet. A szeme csillogása, a keze érintése és a nyaka illata fog emlékeztetni, hogy megéri mindennap felkelni és férfinak lenni. 

Nem fogod azt látni, hogy részegen táncol valami férfival a vip szektorban. Nem fogod látni sok férfival és nem fogod tudni megtalálni sok helyen. Többet fogod látni az íróasztala előtt a festőállványa előtt vagy a konyhában ahogy valami különleges finomságot szeretne neked készíteni. Látni fogod az edzőteremben a zöldségesnél vagy ahogy egy rendezvényt bonyolít le kitartással és türelemmel. Megtalálod a múzeumokban, a otthonában vagy a virágárusnál ahol éppen arról fantáziál milyen jó lenne egy virágboltot nyitni. Ami pedig azt illeti, akármit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Az agya és a képzelete messze túlszárnyal minden valós dolgot. Nehéz megfejteni, de egy örök kincs marad. 

Ha kell fogát összeszorítja és a legerősebb nő akivel valaha találkoztál, de szeret a vállaidban elgyengülni és érzékeny Nő maradni. Mellette igazi férfi lehetsz és melletted igazi Nő lehet.  Olyan ami megismételhetetlen és örökre szól. Hasonlítani?! Ugyan minek…:)

ko

Perepelica Claudia

Advertisement

7 Comments

 1. Dori says:

  Helyesírás egyes. “megfogsz kapni” helyett “meg fogsz kapni”, “felfog állni” helyett “fel fog állni” a helyes. Ezen kívül hiányzik pár vessző, például a “ha kell” után érdemes lett volna tenni mind a háromszor…

 2. dh says:

  Elég feminista írásnak tűnik nekem, az első bekezdés kimondottan gáz és irritáló, a többi meg a szokásos bullshit, ami minden normális értékrenddel rendelkezőnek alapnak kéne lennie egy kapcsolatban (csak ő kell neki, megad mindent, nem csal meg, nem kavar már férfiakkal)

  Viszont ezt nem tudom hova tenni, hogy az üzenetekre nem válaszolás, és ignorálás szó egy bekezdésben van említve az egyenességgel és az őszinteséggel. Nektek, nők nagyrészének ezen írások miatt teljesen természetes és “korrekt”, ha ír nektek egy férfi egy normális levelet, és képtelenek vagytok válaszolni, helyette inkább ignoráljátok a másikat, mondván, hogy akkor nem töritek össze a másik szívét. Az agyamat eldobom ettől a gondolkodástól, és szomorú dolognak tartom, hogy ezt egy ilyen blogban erősítitek meg, hogy az ehhez hasonló gerinctelen csúszómászók ezzel is igazolhassák magukat, miért nem gáz nem válaszolni, felszívódni. Miért nem lehet korrektül megírni, hogy mégse fogott meg az illető, vagy miért nem kívántok tovább beszélgetni? Ebből talán lehetne tanulnia is a másiknak, hogy miben javuljon, miért nem tudta felkelteni a másik érdeklődését. Nem hinném, hogy ez annyira sok idő lenne, viszont ez mindkét félnek tanulságos lehet.
  Kicsit egyoldalú nekem ez, hogy mi vegyünk le nagyon a lábatokról, és akkor esetleg pár szóban, flegmán méltóztattok válaszolni, mi meg teperjünk hónapokig úgy, hogy az érdeklődésnek semmi jelét nem mutatjátok. Nem a “közös alvás”ra gondolok itt, hanem a beszélgetésekre, randizásokra. Miért baj, ha normálisan ír Nektek egy férfi, és akkor barátságos, érdeklődő választ írtok, nem pedig jégkirálynőt játszotok, ami manapság ennyire elterjedt?

  Számomra ezek nem az erős, hanem inkább a gerinctelen, és gyáva nők jellemzője, akik félnek belépni odaadással egy kapcsolatba.

 3. a a says:

  A férfiak elmennek kurvázni, te hová mennél, ócska ri*anc?

 4. Lacka72 says:

  És ezért van ennyi egyedülálló nő. Meg is érdemlik!

 5. Ne tudd ki says:

  Én ekkora hülyeséget még nem olvastam.
  😂

 6. “Az egyik legfontosabb tényezője, hogy addig nem foglalkozik egy férfival sem ameddig nem kelti fel valamivel az érdeklődését.” Ki hitte volna, hogy addig nem foglalkozol senkivel, míg nem kelti fel az érdeklődésedet! Nahát! 😀

 7. Marianna says:

  Nem, ez nem feminista írás. Épp ellenkezőleg. Nagy baromság az egész. És igen, helyesírásból egyes.

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s