A változás a legjobb dolog ami történhet veled

Néha a legijesztőbb dolog ami történik , hogy minden megváltozik. Megszoktál valamit amiben hosszabb ideig benne voltál és úgy érzed megtaláltad a biztos pontot. Sőt úgy érzed ebből sose akarsz kilépni. Aztán egyik pillanatról a másikra, nincs más választásod csak kilépni a megszokott rutinodból és előröl kezdeni. Illetve folytatni valamit nagyobb erő bedobással. Úgy érzed nincs jobb, nem lesz jobb csak az ami volt. Tudom milyen érzés én is ebben voltam nem kevés ideig. 

Valami megtörténik. Ha fáj ha nem , de nem tudsz ellene mit tenni. Akár folytatni akarod akár abbahagyni, el kell fogadni, hogy valami nem úgy fog történni ahogy akarod…és eljön azaz idő amikor megfogod köszönni, hogy valami nem úgy alakult ahogy eltervezted a nagy könyvben. Megfogod köszönni azoknak az embereknek akik bántottak, mivel megerősödtél. Nélkülük talán még mindig ugyanabban a körforgásban lennél. Megfogod köszönni azt, hogy valaki nem volt őszinte, mert megtanulod értékelni azokat az embereket akik hiába okoztak fájdalmat de minden egyes szavuk igaz és valódi volt. Hálát fogsz adni azért, hogy valami a padlóra tett mivel nem tanultad volna meg, hogyan kell felállni és folytatni valamit sokkal de sokkal nagyobb erővel. 

Saját tapasztalataimból ítélve a legjobb dolog ami valaha történhetett velem, hogy utat engedtem a változásnak. Nehezen, de sikerült. Utat adtam annak, hogy valami jobb és erősebb dolog és érzés lépjen az életembe. Engedtem azt, hogy megváltozzon körülöttem sok minden. Engedtem, hogy elveszítsek egy csatát, hogy aztán megnyerjek egy háborút szeretettel és elfogadással. Megnyertem egy háborút azzal, hogy letettem a fegyvert és engedem a hullámoknak. Jöjjön aminek jönnie kell én pedig a víz felett maradok. Nem süllyedtem el pedig úgy éreztem sokszor inkább a víz alatt maradnék. Hihetetlenek azok az élmények amiken most megyek keresztül. Folyamatosan megyek és nem állok le egy percre sem. Ha elkap a hullám akkor megtanulok együtt úszni vele és nem adom meg magam neki. Mivel ez a természet és az élet csodája, hogy megtanuljunk együtt úszni a legjobb és a legrosszabb dolgokkal. Így lesz elég erőnk kiemelkedni és így lesz elég energiánk arra, hogy új utat építsünk magunknak. 

Boldognak érzem magam úgy , hogy adtam egy lehetőséget magamnak. Adtam egy tiszta lapot magamnak, hogy most vagy soha de felépítem azt az életet amit mindig is akartam magamnak. Nem pedig azt amiben benne ragadtam. Utat törtem, elköszöntem és elindultam. Felégettem azt a hidat ami gátolt és egy újat építek most. Egy olyat amin mosolyogva és erővel illetve energiával fogok keresztül menni. Hiába lesznek buktatók, nehézségek ezt én építettem és nem alkudtam meg. Nem alkudtam meg azzal ami kényelmes lett volna, helyette bele raktam magam az ismeretlenbe. Ez az út pedig maga az élet, amit kislány koromban megálmodtam. 

life

Perepelica Claudia

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s