BEAUTY SPOT – Adrienne Feller az új kedvenc

Számomra rettentő fontos, hogy odafigyeljek magamra. Minden reggel és este külön szertartásaim vannak, mivel kényeztetem a bőröm. Így mindig szeretek különböző termékeket kipróbálni és ha valamit nagyon jónak találok akkor szeretem veletek megosztani. 

Ezen a hétvégén egy teljesen új terméket teszteltem. Tegnap este míg a legtöbben a Szigeten tomboltak én vettem egy forró fürdőt és utána egy óra e-mailezés után bekuporodtam az ágyamba egy jó könyvvel és teával. Tudom sokan furának néznek emiatt, de számomra nincs is ennél a programnál jobb tevékenység. Imádok itthon maradni szombat esténként amikor tudom, hogy a legtöbb barátom/ismerősöm ilyenkor kint bulizik illetve szórakozik. Az olvasás illetve alvás előtt mindig szeretem valamivel hidratálni a bőrömet. Így egy teljesen új terméket használtam: Adrienne Fellertől a Madeleine termékcsalád testápló balzsamát. 

Ebben a termékben nagyon különleges hatóanyagok találhatóak: Pannonescence szérum, vajfa-, jojoba-, sárgabarackmag- és szezámolaj, hársvirágkivonat, citrom- és pacsuli illóolaj. Számomra ezek mind nagyon egzotikusan hangzanak, nem véletlenül van keleties illata a bőrömnek. Egyébként rögtön beszívja a bőr és másnap reggel még mindig érzem ezt a különleges illatot a testemen. 

A másik termék amit még kipróbáltam ugyanettől a termékcsaládtól az egy hidratáló arcbalzsam. Nem igen szoktam arckrémet használni , általában az arctejen és az arctonikon kívül nem sok mindent kenek az arcomra. Viszont a nyaralástól illetve a sok napozástól éreztem, hogy kicsit kezd kiszáradni így három naponta bekenem ezzel a hidratáló arcbalzsammal az arcomat, amiért a bőröm nagyon hálás lett. Reggel szoktam használni rögtön ébredés után amíg megcsinálom a zöld teámat addig teljesen beszívódik a bőrömbe és utána akár már sminkelhetek is. 

Ha valami olyasmire vágytok ami tényleg megéri az árát illetve minőségi akkor mindenképpen ajánlom ezt az márkát, mivel nekem tényleg nagyon bevált : https://www.adriennefellerwebshop.hu/ 

002003003

 

Perepelica Claudia

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s