Appajánló: PickaPrinter, let’s rock!


Rendhagyó bejegyzésem abból az apropóból íródott, hogy felkérést kaptam a PickaPrinter applikáció tesztelésére. A PickaPrinter (PaP) azt a hiánypótló szolgáltatást nyújtja, amelyre bárki, aki elfoglalt, siet, el van havazva, azonnal kapva kap: mit csinálsz, ha sürgősen nyomtatnod kell?

Az alkalmazás ingyenes, letölthető a Google Playből és az App Store-ból. A használata egyszerű: regisztrálj, jelentkezz be, töltsd fel a nyomtatni valót, add meg a szükséges technikai paramétereket, majd válaszd ki a nyomtatási pontot, vedd át a kinyomtatott dokumentumokat és már kész is! Jelenleg 30 nyomtatási hely közül lehet választani, az eligazodást az applikáció igényes térképpel támogatja. A nyomtatási pontok értékelése is a segítségünkre van, csak úgy, mint az online fizetés. A sorban állást is megspóroljuk. A védett dokumentum funkció is elérhető, ha az anyagunk információt tekintve szenzitív.

Az app felülete érthető, intuitív. Próbáljátok ki, ha van kedvetek. https://pickaprinter.com/

Még valami! A szlogen „Nyomtass bárhol, bármikor”. Ennek mentén kedvencem az őrült PaP animáció „életszerű helyzetekkel”, amelyek bárkivel fordulhatnak. 🙂 Külön figyelmet érdemel az indi rock az animáció kísérőjeként! https://www.youtube.com/watch?v=K4i9aIvzRZE

Web

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s