5 jel, hogy gyengén akar birtokolni

A szerelemben és a szeretetben a birtoklás elengedhetetlen, hiszen aki számunkra mindennél fontosabb azt nem szeretnénk elveszíteni. Ha meg szeretsz valakit próbálj égbolt lenni és ne kalitka. Viszont a helyzet az, hogy talán ezt megtanulni nagyon nehéz… és mi van akkor amikor valaki annyira gyenge jellem, hogy birtokolni sem tud csak kalitkába akar tenni miközben ő a szárnyaival repül? 

1. Egyszer jön egyszer megy – …és sohasem marad. Elhiteti veled, hogy akar és szeret de ágról ágra száll és te a napirendjében valahol leghátul kullogsz. Amikor úgy tartja kedve megjelenik, pár órára elhiteti veled, hogy fontos vagy neki majd indul vissza a saját életébe. Ismeri a gyenge pontjaid, tudja mennyire érzékeny vagy és eljátssza a hős szerelmest ha éppen úgy kell fél napig de ha elég neked az egy óra akkor csak egy óráig etet. Nagyon legyél óvatos azzal az emberrel, aki egyszer megjelenik és olyan gyorsan eltűnik. Örök vesztes lesz a szívedhez. 

2. Addig van melletted míg meggyengít majd hirtelen újra szárnyai lesznek – Boldog vagy és kezded újra megtalálni az utadat, ha kell egyedül de az is lehet, hogy egy új férfi lép be az életedbe. Neki pedig különleges képessége van ahhoz, hogy ezt rögtön megérezze és rögtön megjelenik, hogy ő bizony mindennél jobban akar. Ha elég butus vagy akkor beveszed és elhiszed. Gondolj bele amikor minden lehetősége megvolt, hogy az övé legyél nem kellettél, mert gyáva volt szembe nézni a legmélyebb sebeiddel a nehezebb időszakaiddal. Akkor szerintem innentől kezdve nincs miről beszélni. Menj tovább, engedd el és lépj tovább. Legyél boldog azzal akinek nem csak a szája nagy, hanem képes önzetlenül a gyengeségeiddel együtt szeretni. Legyél azzal akinek nem mindegy és aki mindent megtesz azért, hogy mosolyogni lásson. Nem egy órára és nem fél percre hanem egy életre. 

3. Teljesen nincs tisztába azzal, hogy mit akar – “Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap. ”  Tegnap barátnőmmel megnéztük a Szerelmünk lapjai című filmet és ebben a mondatban minden benne volt. Minden ami számít. Mindenféle megkérdőjelezés nélkül. Ebbe szeress bele, ha mindennap képes akár mindent félrerakni , mert téged szeret. Szeress abba bele, akinek nem mindegy, hogyan telik el egy napod. Aki nem csak képes melletted maradni, hanem veled AKAR maradni. Nem ma estére és nem pár órára, hanem örökké. Ha meg férfi létére bizonytalan és egyszer megjelenik máskor eltűnik, menekülj. Nyugodtan alszik, hogy nem vagy mellette akkor egyértelműen semmi igaz érzelme nincs feléd csak talán egy kis birtokvágy. 

4. Nem engedi, hogy mással boldog légy – Ha ő nem képes arra, hogy mindennél jobban szeressen ha nem képes arra, hogy eléd álljon minden egyes őszinte érzésével és melletted legyen akkor engedjen el. Erre képtelen, mert nem akarja, hogy másé legyél. Attól a gondolattól is rosszul van, hogy valaki úgy ölel át éjszaka, hogy te már nem félsz és mosolyogva alszol el. Nem akarja, hogy mással nevess és más tegyen boldoggá. Mi ez ha nem gyengeség? Nekünk nőknek éreznünk kell azt, hogy különlegesek vagyunk és akkor tudunk boldogok lenni, ha szeretve érezzük magunkat. Ha mindennap csókolnak, ölelnek és mosolyt csalnak az arcunkra nap mint nap. Ha azt érezzük valaki csak hetente tud egy kis mosolyt csalni az arcunkra az nem a szívünkből jön hanem az ösztönünkből. Így nem lesz elég, nem leszel elég. Onnan tudod, hogy a tiéd vagyok, hogy a szívem mosolyog és nem a testem. Ha csak a testem ott már vesztett ügyed van. A szívem keres és nem téged. 

5. Mindig későn kapcsol – Igazából nem későn csak abban az időben, amikor neked már megingott a reményed és a bizalmad felé. Érzed, hogy már nem tudsz többet adni és nem tudsz többet várni így eljutsz arra a szélsőséges pontra amikor már nincs visszaút. Összepakolsz és új életet kezdesz nélküle. Nem kell neked az ami bizonytalan hamis és ami folyamatosan kérdőre vonható. Ő pedig apró jeleket küld, hogy gondol rád megpróbálja a lelkedet egy kicsit újra gyengíteni szeretne most egy kicsit veled lenni, de itt már tényleg késő. Eljött az a pont, ahol már nem akarod bevárni és nem akarod , hogy törékeny maradj. Jöhet bármi , csinálhat bármit itt már egy viszlát maradt… és bízz bennem: aki nem most azonnal akar az később se akarjon. Elköszönnöd sem érdemes csak nyiss az új felé.

looo

Perepelica Claudia 

 

 

Advertisement

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s