Első találkozás

Megjelenik és megtörténik a találkozás . Egy kedves mosoly amiben már látod, hogy ezt a mosolyt fogod látni akár életed végéig. Történhet bármi ha becsukod a szemed akkor is ezt fogod kívánni és érezni. Az Ő kezét és az Ő csókját és tudni fogod valaminek sosem lesz vége. Néha a semmiből mindent összekuszálva és mindent felkavarva érkezik és többé nem távozik. 

A többé nem távozik azt jelenti, hogy örökre melletted marad. Örök harcos a szívedhez. Örökké küzdeni fog azért, hogy benne maradjon a lelkedben. Mindent megfog tenni annak érdekében, hogy téged mosolyogni lásson. A lehető legtöbbet. Önző is lesz, nem kicsit… magáénak akar tudni. A szavak mögött pedig tettek is sorakoznak. Nem egy felszínes vacsora vagy a csillogás és a gyémánt lesz az ami miatt vele akarsz lenni. Nem… Te belebotlottál és semmi nem tud elszakítani tőle. Az emberi gesztusok az örök gyerek lelke és a férfias tekintete fog téged hozzá vonzani. Mágnes amit  nem fogsz tudni megmagyarázni.

Az emberek furcsa pillantásokkal néznek és magyarázatot várnak a tetteidért a döntéseidért. Mondok valamit: lényegtelen mit gondolnak az emberek. Teljesen mindegy, hogy szerintük mi a helyes vagy mi lenne a helyes. Hidd el nekik sincs fogalmuk mit is mondanak. Érezd belül a tüzet és a szerelemet. Más nem számít. Amit az élettől megtanultam, hogy semmi nem számít igazán csak az ami ott belül kopogtat. Csak az számít amit belülről úgy érzel “ezt kell tenned” vagy “így érzem jónak”. Volt, hogy beszállás előtt már mindenki a fedélzeten volt New York felé én meg az utolsó pillanatban azt mondtam, hogy “nem megyek és vegyék le a csomagomat a gépről”. Az egyik ismerősöm akivel együtt utaztam köpni nyelni nem tudott. Egyszerűen nem tudtam megmagyarázni, de nem voltam hajlandó menni. Aminek következményei is lettek és később mindent összeállt és mai fejjel már tudom tisztán , miért döntöttem úgy ahogy. Ugyanígy vagyok az emberi kapcsolatokkal, munkával, tanulással és magával az élettel. Merek érezni és kiállni magamért. Illetve egy percig sem érzem magam gyengének , mert kimerem fejezni azt aki vagyok és aki lenni akarok. Illetve ki mellett szeretnék az lenni aki.

Menekülj ha nem érzed a tüzet, ha nem vagytok közösek. Ha semmi másról nem szól egy kapcsolat, mint a felszínességről a “megmutatom milyen csajom/pasim van” vagy semmi közös program és közös élet. Fuss ahol több ember van belevonva a kettes szám helyett és figyeld ki az ki a szemedből is megért. Nem sok olyan ember van akit magadhoz engedsz és aki előtt megnyílsz. Aki előtt pedig ez sikerül annak bátran engedd, hogy beléd lásson. Lássa a félelmeid a fájdalmaid és a boldogságod. Lássa a mosolyod és a könnyeid. Ne féljen a lelkedtől, hanem álljon ki érte. Menjetek messze együtt és ne forduljatok hátra. Az igazi ott marad veled akkor is ha minden beborul és sötét lesz körülötted. Ott fog állni és a mosolya elég lesz, hogy a lelkedet is megdobbantsa ha készül leállni. Hidd el, hogy létezik azaz óriási szerelem amiért érdemes harcolni és küzdeni. Létezik az a szerelem ami egy percre se fog cserben hagyni. Legyen szó veszekedésről vagy könnyekről utánad fog jönni. Nem fogja feladni és nem fog könnyű csapdákba belesétálni. 

Nem fogja a könnyű utakat választani csak azokat az utakat mi hozzád vezet. Nem fogja ismerni a felejtés szót, mert minden egyes levegővétele Te vagy. Nincsenek kérdések és gyenge próbálkozások. Csak Te vagy neki és senki más. Te pedig ezt pontosan jól tudod az első találkozásotok óta. 

13278201_1099043543451726_202854440_n

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s