Közös reggeli, Bolla Vikivel az 11Ground főszerkesztőjével

Tavasz első napján egy nagyon kellemes délelőttön vettem részt, ugyanis Bolla Vikivel az 11ground főszerkesztőjével reggeliztem és egy jó nagyot beszélgettünk. Szóba került a bloggerkedés, divatszakma, párkapcsolat illetve a családalapítás témája is. Viki az igazi példa arra, hogy amit igazán szeretünk azt sosem szabad feladni. Sikeres blogot vezet, az első szerelmével ma már férj és feleség és kisbabát vár. Csapatban dolgozik, természetes és minden erőlködés nélkül egyedi amit ő és a csapata alkot. Készítettem egy rövid interjút Vikivel, hogy Ti is jobban megismerjétek.:)

12647083_860621937416819_2802769149863547757_nimage2IMG_6804

bty

IMG_7385IMG_8024

sdr

-Mi vett rá, hogy elindítsd a blogodat?
Őszintén szólva az, hogy felismertem mennyire minimális esélyem van arra, hogy bármelyik itthoni divatmagazinnál munkát kapjak. Mivel jó pár gyakornokoskodás és munkával töltött év után már szerettem volna valami olyannal foglalkozni, amit szenvedéllyel csinálok, de nem akartam másoknak ingyen odaadni az ötleteimet, arra jutottam, hogy inkább a saját váram építgetem.

-Átlagosan hány órát foglalkozol a bloggal naponta?
Teljesen változó. Van, hogy tényleg egész nap csak ezzel foglalkozok, délelőtt-délután találkozók, utána pedig cikkek átnézése, és a social media platformjaink kezelése. Arról nem is beszélve, amikor én írok cikket. De van olyan is, hogy fél órát. Viszont nekem óriási segítség és motiváció mindezt csapatban csinálni, mivel hihetetlenül tehetséges és ambiciózus lányokkal együtt építgetjük az 11Groundot.

– A beszélgetésünkből kiderült, hogy 2016-ban megváltozott a csapat. Mesélj egy kicsit, milyen az új csapat!
Nem teljesen új a csapat, hiszen Zana Gabriella és Somay Márk is maradt, amiért rendkívül hálás is vagyok nekik. Volt egy kis motivációs megingás mindenkiben, azonban mi hárman szerencsére újult erővel tudtuk folytatni. Erre például a legjobb bizonyíték, és hihetetlenül büszke is vagyok rá, hogy Gabó egyik új cikkét több, mint 37.000  ember olvasta egy nap alatt.  De hatalmas változást hozott az oldalnak a két új lány is, Simon Dominika és Priger Inez. Mindketten szuper tehetségesek, ráadásul igencsak maximalisták, ami visszaköszön a bejegyzéseikben. Az biztos, hogy egy új szintet léptünk az új csapattal.

-Mi az amit a fiatal/kezdő bloggereknek tanácsolnál? Mi a siker titka ebben a szakmában?
Az elhivatottság, a kitartás, és a soha meg nem alkuvás. Én elkövettem párszor azt a hibát, hogy gyengébb tartalmat is átengedtem a rostán, ami sajnos sosem tűnik el nyomtalanul, sőt.. Jobban megjegyzik az emberek, mint azt, ami kiemelkedően jó lett. De persze azt is fontos megemlítenem, hogy nagy kitartás kell, ahhoz, hogy egyáltalán eljuss odáig, hogy olvassanak. Nem csak a nagymamád és két barátnőd, hanem idegenek. Ami pedig ehhez segíthet az az egyedi stílus. Találj ki olyat, ami még nincs.

-Magyarországon mennyire elismert szakma a bloggerkedés? Te hogyan látod?
Ahogy mindenben, ebben is borzasztóan más országok mögött járunk. Még most is a legtöbb cég úgy áll a bloggerekhez, hogy aranyos kislányok, akik rohangálnak fel-alá és egy kulcstartóért cserébe, majd szét promózzák a márkámat. Kevés olyan cég van csak, ahol már észreveszik, hogy ennek az ágazatnak az őszintesége miatt sokkal nagyobb ereje van, mint akár egy magazinban elhelyezett hirdetésnek. Amíg pedig a cégek hozzáállása nem változik, addig a magánemberekről ne is beszéljünk.. Szabályszerűen kellemetlen az esetek többségében, ahogy a blogger szó felmerül. De talán ez amiatt is van, mert a legtöbben nem tudják, hogy ez mit is jelent pontosan és mennyi munka van a mögött, amit ők látnak.

– Mi a legnagyobb félelmed?
Hogy egy szerettemnek bármi baja esik.

9 éve vagy kapcsolatban az első szerelmeddel. Szerinted mi a hosszú kapcsolat titka?
A türelem, az elfogadás, a szerelem és az, hogy elhatározod, hogy bármi jön küzdeni fogsz, hogy ne veszítsd el azt, ami köztetek van.

-Hiszel az első látásra szerelemben?
Nem igazán.. Első látásra vonzalom van szerintem, a szerelemhez több idő kell. De pont ettől értékesebb is.

-Ki a példaképed?
Dávid, a férjem. Rengeteget tanultam tőle arról, hogy hogyan is kell küzdeni az álmainkért. Lenyűgöz az az elhivatottság, amivel gyerek kora óta küzd a sajátjaiért. Nem mellesleg pedig hihetetlenül szerencsés vagyok, mert ugyanígy küzd a közös álmainkért is.

…Mi pedig rengeteg boldogságot kívánunk Nektek:)
Csók, C!

1 Comment

  1. Hmm says:

    Inez receptjei nagyon jók eddig. A régi csapatból Timi hiányzik, a többieknek elég béna bejegyzései voltak (Love and Life, az nevetséges volt pl).

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s