6 idegesítő női tulajdonság avagy ezeket kerüld el!

1.Sorozatos selfie-kényszer, ízléstelenül kivillanó melltartó benne felnyomva a melled, folyamatos magamutogatás -Avagy “HÉÉÉ figyelem én is itt vagyok és élek!” . Bocsánat a cinikus hangvételemért, de kiábrándító vagy. Lehet megkapod az ezer likeot, de erre egy férfi ismerősöm mindig így fogalmaz: “Igen bejön, rögtön elképzelem milyen lehet az ágyban, de nem tisztelném. Játszanék egyet vele és utána eldobnám.” Nem is hibáztathatom ezért a meglátásért. Végülis kiteszed, mutogatod magad, felkínálod és önbizalmad lesz amikor látod, hogy mennyi ember “felfigyelt” rád. Csináld nyugodtan tovább, de ne csodálkozz , ha a hátad mögött rajtad nevetnek vagy különböző megjegyzéseket tesznek rád. Illetve ha tárgyként kezelnek. Tiszteld jobban magad és kérlek vedd fel azt a garbót és a mosolyt.

2. Affektálás, nyávogás, vihogás – …és amitől még nőként is rosszul vagyok de velem is sokszor  megesik, hogy affektálva mondok valamit, ilyenkor nyugodtan üssetek meg. Alapvetően irritáló tud lenni, amikor egy elegáns nő elkezd nyávogni és hirtelen affektálásra kapcsol. Én például sokszor észre sem vettem magamon csak amikor a kedves férfi barátaim rám szóltak azóta pedig szerencsére növöm ki. Ezek az igazán idegesítő női tulajdonságok, amiket jobb minél hamarabb elhagyni. Őszintén szólva ha egy barátnőm elkezd vinnyogni mindig rászólok, mert nőként sem vagyok hajlandó hallgatni nem hogy még férfiként.

3. Folyamatos versengési vágy – Szebb, vékonyabb, jobb akarok lenni mint az a lány akit éppen utálok. “Kicsim ugye vékony vagyok?!” “Hülyeséget kérdezek, mert olyan dagadt vagyok…” és még sorolhatnám. Elmondok egy nagyon fontos információt amivel talán nem mondok újat: Mindig lesz nálad szebb, jobb és vékonyabb különböző szemszögekből. Illetve az egyetlen ember akivel versenyezhetsz az TE magad vagy! Csak a tegnapi énednél kell jobbnak lenned. Ne akarj versengeni meg folyamatos versenyzésben élni, ami sehova sem vezet csak a síráshoz. Motiválhatnak személyek, de a versenyzést ilyen téren felejtsd el. Semmi másról nem szól csak irigységről és saját magad hergeléséről.

4. A tökéletes játszma – Amikor otthon reggel 7kor már kisminkelve ülsz és rettegsz attól, hogy a pasid meglát smink nélkül és rettegsz, hogy felfedezi az igazi énedet. Ezáltal folyamatosan sminkelsz, öltözködsz és a természetességet nem rólad nevezték el. Mi értelme ennek?! Smink nélkül, mackó nadrágban, összefogott hajjal és álmos szemekkel felkelni a legszexibb dolog. Arról nem beszélve ha így is szexinek érzed magad. Hiszen az is vagy! Az igazi éned, álarc és 8 kiló alapozó nélkül. Szeresd magad!:)

5. A kontroll mániás – Senkiben és semmiben nem bízik csak saját magában. Sokszor megkérdőjelez mindent és ha tehetné ő irányítaná az egész világot. Ez akkor indul problémának amikor párkapcsolatban, megállás nélkül követi a párját. Telefonon hívogatja, üldözi és elvárja, hogy minden percéről beszámoljon neki a párja. Nagyon idegesítő tud lenni, képzeld csak el fordított helyzetben. Levegőt nem kapsz mellette és olyan mintha egy őrmesterrel lenne dolgod. Szerintem kiábrándító és csak azt éred el vele, hogy eltaszítod magadtól a párodat. Nem kell csekkolni, hívogatni ha éppen a barátaival elmentek sörözni. Add meg neki a saját terét és bízz meg benne maximálisan. Ha pedig hosszú távon is úgy érzed , hogy nem tudsz benne megbízni illetve azt érzed, hogy nem őszinte akkor ideje egy nagyot beszélgetni és kibeszélni a dolgokat. Ha pedig ez nem működik jobb egy sziát mondani, mert csak önmagadat fogod elveszíteni egy ilyen “bizalmi játékban.”

6. A betegesen ragaszkodó – Nem lehet ítélkezni, hiszen az érzések sokszor teljesen eltérnek a realitástól. De amikor valaki fut a férfi után, mint egy kis pincsi kutya, könyörög mindent bevet, hogy visszakapja vagy megkapja. Lányok, felejtsük ezt el. Saját magadból csinálsz hülyét és mi értelme futni olyan után aki konkrétan elfut tőled?! Soha nem értettem ezt a logikát. Ha valaki menni akar szépen ráadom a kabátot és soha nem akarom magamnál tartani. Az élet nagyon rövid ahhoz, hogy olyasvalakivel akarj együtt lenni aki nem akar veled és csak bánt. Arról nem beszélve, hogy MINDIG a férfi dolga a nőt meghódítani és vigyázni rá. A nő csak ezután következik. Szerintem tiszta sor.

tumblr_neaao43f1h1rzs2lno1_500

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s