About Little Love

Szeretni, szeretet, szerelem. A hideg is kirázott, de jó értelemben. Nagyon szeretek szeretni. Néha túlságosan is, ha van olyan. Visszanéztem illetve bele bele olvasgattam a régebbi bejegyzéseimbe. Tudjátok az írásban az a nagyszerű, hogy a pillanatnyi érzelmeidet, gondolataidat kitudom írni. Tegnap arrogánsan, azelőtt ironikusan, ma pedig szerelmesen írok. 

Folyamatos változásokban vagyok és új érzelmeket élek meg és több tapasztalatot szerzek. Ezzel nagyjából mindannyian így vagyunk. Szóval 5 év múlva lehet, hogy ezt a posztot már teljesen más szemszögből fogom nézni, de lehet akár holnap is.

Szeretnék egy kicsit a szeretetről írni. Mivel mindennél fontosabb számomra. Amikor elkezdünk azon agyalni, hogy félünk a szerelemtől vagy “nem akarok szeretni, mert fájni fog” és hasonló gondolatok születnek a fejünkben, mindig megállítom ezt a gondolatmenetet. Én is sokszor félek, sőt egyenesen rettegek beleszeretni vagy megszeretni valakit. Pedig ez egy olyan folyamat, amit nem tudunk kontrollálni. Persze elnyomhatjuk magunkban, de az előbb utóbb ütni fog. A szeretet és a szerelem pedig nem szólhat a félelemről. Jobb tisztázni, hogy nem a szeretettől félünk, hanem a csalódástól. És félünk a fájdalomtól.

Pedig milyen jó szeretetet adni és kapni. Amikor belenézel a szemébe és látod, hogy mindene Te vagy. Amikor odabújsz a nyakához és érzed az illatát, ami hozzád tartozik. Amikor ott van, számíthatsz rá. Órákat beszélgettek, mindent kibeszéltek… a legnagyobb félelmedtől kezdve a kedvenc mesédig. Amikor reggel mellette kelsz fel és odabújsz hozzá és mosolyogsz. Kívülről belülről. Mikor támogathatod, mellette lehetsz és segíthetsz a céljai elérésében. Amikor megnyugtathatod vagy néha felidegesítheted. Mikor érzed azt a pluszt, azt a nagyon nagy pluszt, mert különleges számodra. Mikor több van benne, mint egy puszta kósza gondolat. Amikor biztonságban vagy és tudod, hogy bármi van veled van. Együtt vagytok.

A legszebb és a legértékesebb ajándék a szeretet. Amikor valakit tiszta szívből szeretsz és Ő is. Kár félni tőle, kár meghátrálni, kár bonyolítani. Szerencsés vagy, ha találtál olyat akivel megélheted ezeket az élményeket és az erős érzelmeket. Vigyázzatok egymásra!

Boldog Karácsonyt, C!

IMG_1632

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s