Talán nem kellesz eléggé

Kedves Lányok / Nők!

Elsősorban ez a bejegyzés Nektek szól, Nektek akik a szöges ellentéteim vagytok. Ha eddig olvastatok, akkor teljesen tiszta képet kaphattatok arról, hogyan gondolkodom. Az erkölcsök, tisztaság, egyenes kommunikáció szerelmese vagyok. Sokszor megvetettelek Titeket… Igen… Nem szeretek előítéletes lenni, mégis ezt csináltam illetve csinálom.

Te, aki mersz élni és különböző férfiakat “kipróbálni”. Nála alszol azon az estén, amikor megismerted és többet nem hallasz róla. Szép hosszú hónapos beszélgetések után szembe jön veled és átnéz rajtad. Nem kellettél neki. Mondjuk ki. Te mégis belezúgtál, elhitted ez lehet valami varázslatos. Aztán jön a következő randi… Üres de izgalmas. Hiszen új, hátha Ő lesz az. De nem… mégis élvezed. Keresed, kutatod. Nem hív, nem ír?! Sebaj, majd te keresed. Megpróbálod írányítani, szeretnéd, hogy szeressen. Szeretnéd, hogy érdekeld. Látod, hogy becsekkol egy lánnyal… küldesz egy üzenetet a barátnődnek : ” Nézd féltékennyé akar tenni.” De nem… ez nem erről szól. Aztán kicsíped magad, olyan mell – segg kirakósra. Még rengeteg smink. Egy pár szelfi és várod… mit?! Ja, hogy nyomjon egy “tetszik” gombot. De nem teszi…miért?! mert valószínűleg túl jól nézek ki. Haha, kis lúzer… Aztán újra próbálkozol. Leiszod magad legalábbis megpróbálod és elmész tetszeni. Különböző férfiaknak, hogy érezd jó vagy. Ő addig mást visz haza… lehet rád se gondol. Miért tenné?! Hisz nem fogott meg és mondta: “Te kellesz”. Jönnek a körök, a hónapok, az évek és te csak keresed és kutatod.

Elmondok Nektek valamit… JÓK VAGYTOK! Igen még Te is, aki rohansz egy pasi után vagy meztelen képeket küldözgettél egy olyan srácnak akinek barátnője van. Minden tisztelet nélkül. Jó vagy. Csak valami hiányzik az életedből. Nem szeretném elkezdni a papolásomat, hogy a legfontosabb, hogy megtaláld magad és szeresd magad. Miért nem?! Mert ez egy folyamat, amit vagy megfogsz érezni vagy nem. De jó vagy. Úgy ahogy vagy. Mert Te vagy. Teljesen tisztába vagyok vele, mennyire nehéz amikor egyedül érzed magad. Milyen az amikor rád tör a pánik és szükséged van arra az emberre akire nem kéne. Tudom, milyen az amikor kapálózni szeretnél valaki után, csak figyeljen rád. Honnan tudom?! Én is átéltem. Aztán valami megváltozott bennem…

Belenézek a tükörbe és érzem, hogy jó vagyok. Nem vagyok beképzelt, nem vagyok egoista. Egyszerűen csak dolgozom magamon. Dolgozom azon, hogy jobb legyek, mint aki tegnap voltam. A férfiakkal szemben elég elutasító lettem. Talán túl jól ismerem őket… vagy talán félrevezettek. Ki tudja. De tudom, hogy nagyon sokan nem érdemelnek meg. Nem azért, mert annyira jó csajnak vagy hercegnőnek tartom magam. Egyszerűen csak azért, mert így gondolkodom. Nem bírok futni, nem tudok loholni… Bármennyire szeretném nem tudom magamat odaadni. Nem tudok flörtölgetni, se randizgatni. Talán egy pár pohár bor után, szépen mosolyogni próbálok és elhitetem magammal, hogy megy. De nem. Nevetve figyelem, ahogy naponta váltogatva, mennek és törnek. Nem szeretnék ennyire negatív lenni, de törnek és zúznak. Lelkeket, szárnyakat… mert elhittük amit nem kellett volna. Aztán már néha megkérdőjelezem vajon, miért nem merünk szeretni? A szeretet az egyetlen kötelék, ami erős. De a szeretethez bizalom kell, hit és egy fal amit lebontasz. Magadról a lelkedről… ezt pedig nehéz valakinek odaadni. Miért is?! Mert már a szárnyaink megrepedtek, valakinél pedig eltörtek.

Szeretünk mindent álcázni, maszk mögé bebújni. Tényleg szeretünk vagy inkább csak félünk?! Férfiaknál is hasonlót tapasztalok. Mindent elnyomni, szőnyeg alá seperni és menni a könnyebb úton. Lehet a könnyebb a helyes. Megismerni valakit és elfogadni nehezebb. Megszeretni és birtokolni annál is keményebb. Nehéz kimondani, hogy ő az enyém és bármi lesz az enyém maradsz. Mert már ez nem így működik.

Aztán lehet, hogy mégis . Igazából csak azt szeretném ezzel a bejegyzéssel mondani, hogy jók vagytok és jól csináljátok. Akkor is ha megszólnak, ha ítélkeznek. Nem tudok pedálozni, mi a helyes mi a nem. Talán akkor menni fog, ha bevonzom és mellettem lesz az a férfi akiben megtalálom a biztonságot. Akkor talán több okosságot tudok majd írni, de egyenlőre marad az illúzió és a hit. Illetve az értékrendem… ennyit tudok nyújtani. De Ti jók vagytok és jók lesztek… addig amíg mertek és nem adjátok fel!

Csók, C

tumblr_lm29ceJygm1qdekaco1_500

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s