8 érzés az igazi férfiról

1. Esély a közös jövőnkre – Avagy támogatás. Mindkét fél részéről. Mivel komoly terveim vannak a bizonyos életszínvonal eléréséhez, rengeteg munkát és koncentrációt igényel. Amikor férfiról beszélek, akkor nálam arról van szó, hogy a társam. Társam abban, hogy együtt építsünk. Hasonló céljaink legyenek és ott legyünk egymásnak, a sikereknél és a kudarcoknál is.

2. Legjobb barát – A nagynénim mindig azt mondta, hogy ha a szex és a barátság együtt van, akkor minden a helyén van. Bár szerintem ez egy elég tág fogalom, mert ha a vonzalom megvan akkor a szex időről időre egyre csak jobb lesz. Míg minél jobban összecsiszolódtok illetve a bizalom növekszik. A barátság más dolog. Hányan voltunk már olyan kapcsolatban, ahol nem lehettünk önmagunk és nem lehettünk teljesen őszinték a párunkkal? Ahol a kémia nagyon erős volt , de másra volt szükségünk ahhoz, hogy a lelkünket is kiadjuk?! Na igen… Lelki nyugalmat és legjobb barátot sokkal nehezebb találni. De érdemes keresni. 🙂 Mi nők, ott maradunk ahol a lelkünket leraktuk.

3. Vonzalom – Testi kontaktus. Néha szerintem nagyon fárasztó lehetek, de nem tudok jól aludni, ha nem összebújva alszunk el. Ölelések, csókok, bújások minden mennyiségben. Kicsit lehet túl nyál, de kismacsek vagyok. Bocsesz.

4. Kéz a kézben – Lesznek gondok, problémák. Mindig mindenhol vannak. De egyedül mi döntjük el, hogy elfutunk vagy megoldjuk. Sokszor könnyebb a feladás és a menekülés. De az is egy választás, amit el kell fogadni. Viszont válassz olyat, aki miatt megéri veszekedni, aki miatt megéri, mert minden egyes probléma csak közelebb fog hozni egymáshoz. Miért?! Mert ketten, együtt mindig megoldjátok. Ilyen egy kis csapat.

5. Adtok egymásnak teret – Egy kapcsolat ne a megfojtásról szóljon és a birtoklásról. Egy kapcsolat a kölcsönös bizalomról és a biztonságról szól. Mehettek bármerre a világban, mindig fogjátok egymás kezét, akkor is ha nem vagytok egymás mellett fizikailag. Nem korlátozzátok egymás igényeit, de megtanultok együttműködni.

6. Csak Ti Ketten – Amikor tudod, hogy Ő kell. Nincs szükséged másra, csak Rá. Nem igényled a visszaigazolást más nőktől illetve férfiaktól, mert a helyeden vagy. Persze, jól esik az elismerő pillantás másoktól is, de nem mozgat meg. Amikor senki nem helyettesíthet. Csak Ti. Te meg Én. 

7. Hiány érzése – Amikor hiányzik és nem tudod kiverni a fejedből és a lelkedből. Ott motoszkál és csak érzed, hogy hiányzik mellőled. Nagyon szerencsés vagy, ha van egy olyan személy az életedben aki erős érzelmeket, hiányt vált ki belőled. 🙂 De nem egyenlő a vágyakozással. Amikor csak vágysz rá, akkor a teste hiányzik. Amikor pedig hiányolsz valakit, akkor az arca a teste és a lelke… Hiányzik, ahogy reggel elkészíti a kávét, ahogy este leül filmet nézni. Vagy ahogy lemossa a sminkjét egy fárasztó nap után.

8. Felnéztek egymásra – … és tisztelitek egymást. Számomra nagyon fontos, hogy a férfira feltudjak nézni és tiszteljem. Érezzem, hogy mennyire jó ember és mennyire nagyszerű dolgokat csinál. A legkisebb dolgoktól kezdve a legnagyobbakig. Amikor csodálom és imádom… helyett szeretem. 🙂 Illetve ez fordítva is így van.

P.S.: Válassz olyat, aki hajlandó küzdeni érted, ahol hajlandó vagy Te is küzdeni . Várj arra aki magától ott lesz, hívnod sem kell. Arra ami mentes lesz minden játszmától és taktikától, mert tudja, hogy ezzel nem ér el Téged. Az őszinte, kedves lépésekre és a biztonságra. Ami nem biztos az megöl, lassan de biztosan.

Csók, C!12386679_1006641609358587_90663915_n

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s