10 (TITOK) A NAIV GONDOLATOK ELLEN!

Sokan vagyunk lányok, akik képesek vagyunk mindent bemesélni magunknak csak azért, hogy a nem valós dolgokba kergessük magunkat. Itt az ideje egy kicsit szembesülni a realitással és tovább menni a valós dolgok érdekében.

1. “Biztos azért nem válaszol két napja, mert sokat kell tanulnia vagy edzenie.” – Nem! Azért nem válaszol, mert nem érdekled. Hiába sűrű valakinek a napja, amire akar találni időt arra mindig fog. Egy válasz pedig pár másodperces procedúra. Hiába van napi három edzése és 6 órája a suliban, ha érdekled akkor keresni fog, akár naponta többször is. Ha pedig te neked tényleg azon kell rágódnod, hogy mikor válaszol akkor rossz helyen jársz. Nem érdemes több energiát fektetned belé, menj tovább és majd lesz olyan akinek egy napja sem fog úgy eltelni, hogy ne lásson vagy beszéljen veled.

2. “Olyan jót szexeltünk, de miért nem keres?” – Na vajon miért?! Mert nem volt ebben több. Az egyéjszakás kalandoknál gyakran megvan a kockázata annak, hogy többet nem látod és nem hallod. Ha szex után nem keres akkor eszed ágába se legyen neked keresni!!!! Sőt én bele se mennék, de persze ez már csak az én személyes véleményem. A lényeg a lényeg, hogy a tartás legalább a keksz után maradjon meg.

3. “Érzem, hogy valami nincs rendben, de lehet csak hülye vagyok.” Nem vagy hülye, sőt. Bízz a megérzéseidben, mert általában sosem hazudnak. Ha úgy érzed huzamosabb ideje, hogy nem mersz benne megbízni, akkor valójában elérkezett a kapcsolatnak a vége. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy egy Nő sem lesz féltékeny hisztérika ok nélkül. A féltékenység pedig egy nagyon alattomos érzés, amiből jobb mihamarabb kiszállni mielőtt teljesen elveszíted önmagad. Bízz abban, hogy jönni fog egy olyan férfi aki egy pillanatra sem fog elbizonytalanítani. Tudni és érezni fogod, hogy Ő az aki mindenedet megérdemli és nem lesznek ilyen érzéseid.

4. “Sok lánnyal beszél, de biztos az összessel csak barátkozik” – Hahahaha, Na ne! 😀 Elég türelmes lehetsz, ha ezt eltudod viselni. Ismerkedési fázisnál rendben van, próbálkoznak a férfiak több lánynál. De ha téged választott, akkor  nincs jópofizás hiszen, mint tudjuk a sok naiv leányzó gyakran félreérti a “barátkozást”. Ugye nem akarsz ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy megalázva érezd magad?! Nyilván vannak kivételek, ahogy nekünk is vannak fiú barátaink de azért a ló túloldalára ne essünk át. Köszönöm.

5. ” Nyitott kapcsolatban vagyunk, de lehet összejövünk újra.” – Na ne tényleg? Ha ez lett volna a jó, akkor már rég megtettétek volna. Ha szerelmesek vagytok és szeretitek egymást, akkor még mindig együtt lennétek és egy percre sem engedtétek volna el egymás kezét. Persze minden okkal történik és az élet szét és össze is rakhatja a szálakat, de az igazi az sosem kérdés. Az igazi az mindig igennel nyílik és zárul is. Tiszta sor.

6. “Olyan édeseket ír nekem facebookon, hogy szerintem tuti odavan értem!” – Ne legyünk ennyire naivak. Ezt még sok mással is csinálja és csinálni is fogja. Te is írogass neki “cukikat” de ne vedd komolyan, mert az padló lesz. Egy örök tanács: Akkor vedd komolyan ha előtted áll és érzed, hogy nem kamu a többi csak játszma!:)

7. “Kicsim annyira szeretlek, de egész héten nem érek rá…” – Ezeken mindig elmosolyodok. Lányok!!! Mindig mindent meglehet oldani, hogyha tényleg látni szeretnétek egymást. A lustaság és kényelem nagy úr, de remélem akkor kapcsolatban sem azért vagytok, mert kényelmes és nincs jobb.

8. ” De biztosan rám gondol miközben vele van. Amúgy is sokat veszekednek.” – Oké… Az ilyeneknél szoktam kifutni a világból. Ha egy férfi együtt van egy nővel, nagy valószínűséggel rád biztosan nem gondol…ha pedig sokat veszekednek azt vagy megoldják vagy nem. Az még egy jó jel, ha vitatkoznak. Ne akarj beletorzítani más kapcsolatába illetve megsúgom csak magadnak ártasz, ha te vagy a második számú lány az életében. 🙂

9. ” Tudom, hogy engem akar csak nem mer lépni.” – Akkor nem akar téged. Persze vannak félénkebb férfiak, de ha valóban téged akar akkor nem kérdés, hogy tudni fogja hozzád az utat. Szóval ne áltasd magad azzal, hogy biztosan félénk vagy tőled várja az első két lépést. Maradj csak nő, csináld a dolgod, ő pedig majd eldönti, hogy akar e lépni vagy nem.

10. ” Nem tudja eldönteni mit akar. ” – Akkor te tudjad. Ilyenkor legyél erősebb. Ha egy férfi nem biztos a dolgában és nem tudja, hogy téged vagy a szabadságot válassza, akkor ideje Neked kimondani az utat. Ilyenkor én mindig a szabadság mellett voksolok. 🙂

12207748_991187457570669_1801040285_n

Csók, C!

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s