Szennyesként kezel, de izgató!

Ma az egyik kedves ismerősöm ezt a szöveget tette ki a falára (férfiről van szó) :

11995744_10153067893607267_8228991728874376590_n

Szerencsére ő ezt negatívnak találja, de megmerem kockáztatni, (sőt tisztába vagyok vele) hogy nagyon sokan ezt pozitívumként fogják fel. Főleg lányok, nők körében. Nem tudom megérteni. Kérlek engedjétek meg, hogy leírjam a véleményemet erről a “dologról”.

Miért van az, hogy sok lánynak nem kell az “elérhető”?! A saját szememmel néztem végig, hogy a csodaszép lány ismerőseim azért a fiúért rajonganak, aki magasról elkerüli őket (szép szóval). Akinél annyira világos, hogy nem akar semmit. Aki nem válaszol, ha mégis egy-két szóban és érezni lehet a “nem hagynál már végre békén?!” stílust. Nem visz el randizni, nem beszélget veled, nem érdekli a napod se a gondolatod, nem is keres, stb. Ha ilyen fiúval van dolgod még az elején menekülj! Persze tudom, hogy nem fogsz…mert te pont erre vágysz. 

Miért? Szereted a megaláztatást vagy te szeretnél lenni a hős megmentő? Te szeretnél udvarolni a fiúnak? Te is keresed? Te írsz rá? Ha nem válaszol akkor is zaklatod? Ha részegen becsúszik egy kis testi kontaktus és másnap rögtön faképnél hagy, te már akkor is örülsz? Élvezed, hogy játszik veled? Hogy megaláz? Hogy a háttérbe úgy beszél rólad, mint egy pincsi kutyáról? Azt hiszed megváltozik? Te leszel élete szerelme? De ha kedveskedik, akkor már neked az nem jó? Ha virágot hozna neked megijednél? Élvezed, hogy hazudik és mindig más lányokkal van? Örülsz, hogy legalább neked is osztott egy lapot a sok közül?

Tudjátok egy nagy dologra rájöttem. Mindig olyan szeretetre fogsz vágyni és olyat fogsz elfogadni, amennyire szereted magad. Hangsúlyozom nem beképzeltségről beszélek, ha nem pusztán a tiszteletről és a szeretetről saját magad felé. Az egyik legfontosabb. Sajnos engem elszomorít, hogy egyre több gyönyörű okos és értelmes lány választja a megaláztatást. Mert nem hisz önmagában és nem tiszteli azt az arcot amit a tükörben lát.

Nem vagyok nagyokos és nem is szeretnék okoskodni, csak egy kicsit elgondolkodtam ezeken a dolgokon. Miért van az, hogy a lányok írnak rá a pasikra?! Miért van az, hogy szebbnél szebb lányok égnek ki és a kapcsolat helyett az alkalmi taktika játékokat választják? Ami nem “unalmas”. Ami “izgalmas”. Nem ismered, nem tudod ki az a fiú aki előtted van. Maszkot visel. Ez tetszik… Izgalmas! Egy szemetesnek használ, úgy is viselkedik velem, de nagyon izgató.

Szerintem nem izgató, sőt egyenesen taszító. Régebben én is benne voltam egy-két taktikázásban meg játékban, de ki ne élvezné ezt 17 évesen. A gond már ott kezdődik, ha valaki ezt már 20 fölött is viccesnek találja. Szerintem legalábbis. Szeretek szeretni és szeretek szeretve lenni. Tudjátok úgy igazán…amikor belenézel a szemébe és ismered. Álarc nélkül. Amikor a legféltettebb titkait is megosztja velem és én is az enyémet. Amikor felhív és hallom az őszinte hangját és mosolyát a telefonba. Amikor előttem áll és érzem, hogy ez valami különleges. Amikor tudom, hogy nem szórakozik velem, nem játszadozik velem, hanem tisztel. Mint nőt. Én meg tisztelem, mint férfit.

Nem én vagyok az első aki keresi, hanem ő. Átadom magam ennek, mert ő a férfi. Ő irányít és ő vezet. Én szeretnék nő maradni, aki bízik benne és engedem, hogy vezessen. Belerakom a lelkemet és egy idő után a testemet, mert ez gyönyörű, könnyű és csodálatos. Engedem, hogy udvaroljon és imádom a kényeztetést. A támogatást, az őszinteséget.

Lehet nyálasan hangzik, de erre vágyom. Nem tudtam soha loholni egy fiú után. Nem bírtam elengedni a női szerepemet. Ha valakinek nem kellek, megérzem és elmenekülök. Nem futok utána. Meg egyébként is: ki fut egy férfi után?! Egy dologban hiszek: az igazi, őszinte szeretetben és szerelemben. Másban nem!

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s