8 dolog amit nem biztos, hogy tudtál rólam…de sejthetted:)

1. Imádok enni! Nagyon!
Sokan kérdeztétek már, hogy mennyire eszem egészségesen. Illetve gyakran kaptam meg, hogy “de instagramon csak ilyen ‘healthy’ dolgokat fotózol, akkor miért van a kezedben egy pizza?!” és így tovább. Szóval ideje tisztázni: nem diétázom és nem csak salátán élek. Nagy rajongója vagyok az egészséges konyháért és amennyire lehet megpróbálok odafigyelni a helyes étkezésre, de nagy rajongója vagyok a hamburgernek és a pizzának is. Valahol ilyen aranyközépút tudjátok… kivéve ha elkap a hév és 5 fánkot befalok.:) A lényeg nálam az egyensúly és addig amíg jól érzem magam a bőrömben ez így is marad!

2. Féltékeny típus vagyok
Tudom nagyon sok cikket írtam már a féltékenységről és a normákról. Hiszem és tudom, hogy egy igazi férfi odafigyel arra, hogy a barátnője ne legyen féltékeny. Tudom a féltékenység nagyon sokszor gyerekes és kiábrándító. Na de nem is ragozom tovább, mert ha olvastatok akkor tudjátok, hogyan gondolkodom erről. Viszont a szívem legmélyén ha valakit nagyon fontosnak érzek, akkor azért előjöhet egy- két “felesleges hiszti”. De akkor nagyon szerencsés egy ember vagy! 🙂 (khm…vagy nem) Megszoksz vagy megszöksz!

3. Lányok akiktől rosszul vagyok…
Nem szeretek gonoszkodni, de van amitől a hideg is kiráz. A nyávogás, a 8 kiló vakolat, a megjátszás és az őszintetlenség. Az össze vissza kavarás, a túl sok pletyka, igénytelenség, káromkodás és amikor úgy rázod magad, hogy még az élettől is elmegy a kedvem. Tudom ezzel nem nagyon kellene foglalkoznom, de nem tudom nem észrevenni. Bocsánat.

4. Nem szeretem a reggeleket, hacsak…
Nem szexről, narancsléről és friss croissantról van szó.

5. Mindenről van véleményem
Tényleg… néha csak fogd be a szám. Ha már nem bírod. Bármi történik a világban, bármit látok vagy hallok megvan a véleményem. Azért van csendes Clau is, de ha lehet és bízok benned akkor megállás nélkül beszélek.

6. Fürdés, zuhanyzás…
Bármennyire fáradt vagyok, ha hajnali hatra érek is haza akkor is az első a fürdőszoba. Soha nem tudok úgy elaludni, hogy előtte nem zuhanyzom le. Az óriási habfürdő pedig a kedvenc relaxációs tevékenységem…egy-két dolog után!:) De ez már privát…

7.Mindent fotózok
Majdnem mindent. Ha eszünk, ha utazunk, ha kirándulunk…Mindig az első a kép. Ja és ne nagyon merj beleszólni, hogyan meg milyen szögből fotózzak, mert az a halálom. Ebből nem engedek senkinek.

8. Csak a Latte!
Nem rajongok a kávéért, de szeretem. Hetente háromszor iszom kávét, a vizsgaidőszakban kicsit többet. Ja és csak a tejes változatok tudom meginni. De magát a tejet nem szeretem… Tudom kicsit bonyolult vagyok…

to be continued

tumblr_ntrajgSogg1r30hbfo1_500

XX,Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s