Mitől lesz egy nő gyönyörű és vonzó?! 10 biztos recept

1. Tartás. Minden helyzetben tudja, hogy mi az amit érdemel és nem éri be kevesebbel. Hiába kívánja meg a férfit, nem adja be a derekát amíg nem érzi királynőnek magát mellette. 

2. Pénz. Egy igazi nő szereti ha kényeztetik, szeret elmenni vacsorázni és szeret gyönyörű ruhákban járni. Viszont sosem használna ki egy férfit a pénze miatt, mert teljesen tisztában van vele, hogy ezt magának is megtudja adni.

3. Független. Szeret szerelmes lenni, szeret kötődni a Nő. De tudja, hogy a saját maga lábán is tud ragyogni. Nem kell neki férfi ahhoz, hogy elérje az álmait. 

4. Segít másoknak. Egy igazi Nőnek a szíve a legcsodálatosabb. Önzetlen és segítőkész. Ott segít ahol tud, ezzel saját magát is vonzóbbá varázsolja. 

5. Beszédstílus. Nem káromkodik, ha mégis kicsúszik egy csúnya szó akkor bocsánatot kér. Nem nyávog és nem kiabál. Fordítva pedig elvárja, hogy vele is mindig tisztelettudóan beszéljenek. Ha valaki felemeli a Nővel szemben a hangját, Ő udvariasan elköszön.

6. Középpont. Egy igazi Nő, nem vágyik a feltűnésre és nem akarja felhívni magára a figyelmet. Ha egy férfitől nem kapja meg a kellő figyelmet, akkor nem kell neki. Egy igazi Nő a lelkével és a kellemes mosolyával szeretne érvényesülni és nem utolsó sorban intelligenciával. 

7. Szenvedély. Mindig tanul és nem elégszik meg a jóval. Nem csak a férfi a szenvedélye, hanem a kemény munka. A tudásvágy, a tehetség, a művészet. Építi önmagát és lépeget a lépcsőkön. Csakis felfelé.

8. Soha nem féltékeny. Az aranyos féltékenykedéseket szereti, mert ezzel érezteti a párjának, hogy az övé. Amint pedig megérzi az igazi féltékenység erejét elmenekül. Egy igazi Nőnek, soha nem kell olyan férfi aki féltékennyé teszi a lelkét. Helyesbítek nem férfi, kisfiú!

9. Él a lehetőségeknek. Nem riad vissza az ismeretlentől. Nem fordul vissza, megy előre és élvezi a lehetőséget, amit az élet felkínált neki.

10. Szeret. Egy igazi Nő erős. Annyira erős, hogy mer szeretni. Mer és tud is. Nem menekül el a szerelemtől és a szeretettől. Soha nem adja fel, még ha a padlóra kerül akkor se. Élete végééig szerelemre fog vágyni, akárhányszor törték össze a szívét. 🙂 Mert igazi Nő. 

tumblr_nqqh7oRXR01soz1uvo1_500

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s