Olcsó nőiesség kora

Előre szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit megbántok ezzel a cikkel, de ez  nagyon őszinte lesz. Nem szeretnék senki felett ítélkezni, ez csak az én szubjektív véleményem.

Szóval Kedves Lányok/Nők/Kislányok! Rettentő sokat foglalkozom  ezzel a témával mostanában, mert körülnézek és látom, hogy nagyon undorító dolgok történnek. “Gyönyörű” escort lányok instagramon, a bulizó helyeken olyan mondatok hangzanak el nők szájából, hogy ” Legalább nekem fizetnek a szexért” , rengeteg megcsalás jobbról balra, titok,  pletyka, féltékenykedés, agresszió, buli, mámor, és hát az alja résznél a drogok. 

“A férfiak bunkók, szemetek.” vagy ” Képzeld vége, mert megcsalt.” rosszabb esetben “Nem bírtam elszakadni tőle, pedig megcsalt. Megpróbálom vele újra. Nagyon szeretem!” (mellesleg még ‘szerencsés’ vagy ha megtudod, hogy megcsaltak)  vagy ” Annyira részeg voltam, hogy nem is tudom kivel keféltem” és így tovább. Nők egymás háta mögött pletykálják ki, hogy előző este kikkel bújtak ágyba és egy kis bosszúvágy vagy izgalom is látszódhat az arcukon, ha ráadásul annak a férfinak mondjuk barátnője esetleg felesége van. Sajnos ez a valós igazság, legalábbis többségbe vannak az ilyen történetek. A legtöbb fiatalnál, rosszabb esetben idősebbnél a hétvége semmi másról nem szól csak a  berúgásról és az erkölcstelen élvezetről. Személy szerint próbálok menekülni az ilyen emberektől, és nagyon odafigyelek, kivel veszem körbe magam. Sajnos, már 20 évesen is nagyon oda kell figyelni. 

Ezzel a cikkel igazából arra próbálok/szeretnék rámutatni, hogy nem látom a női összetartást, sem a tiszteletet egymás felé és nem értem, hogy mire megy ez a sok panaszkodás a férfiak felé, amikor ne haragudj de egy olcsó lány vagy. (Tudom ez nagyon durván hangzik és szerintem minden nőnek/lánynak rengeteg értéke van, de sajnos könnyen elvesznek a mai világban.) Olcsó alatt mit értek?! Azt, hogy nincs meg a tartás. Azt, hogy egy drága pezsgővel ágyba lehet vinni vagy akár egy pohár vodkaszódával. Azt, hogy az ösztöneid kétszer annyira fontosak, mint az erkölcseid vagy, hogy ha a “daddy-típusú férfi beparkol egy valamilyen márkajelzésű autóval és te már felfigyeltél rá (ami nem lenne gond, ha utána nem bújnál össze vele). Illetve amikor saját szemmel bizonyosodtam meg, hogy egy lány meztelen képeket küldözget magáról egy másik srácnak (mellesleg közbe barátja volt és nem ! nem a barátja kapta a melltartó nélküli képeket). Illetve nem utolsó sorban jobb ha tudod, hogy arany szabály: felesleges egy olyan nővel versenyezni, akibe szerelmes a férfi…mert nagyot lehet koppani. Másodszor pedig ha az önbizalmad a padlót súrolja menj el inkább edzeni vagy egy pszichológushoz, de ne bújj ágyba egy olyan férfival akinek felesége, barátnője vagy családja van már. Ettől nem leszel szebb se okosabb és mindig te fogsz hülyén kijönni a helyzetből. Leegyszerűsítve olcsó lány egyet jelent azzal, hogy a nőiességed elveszett, valahol a 18. században.  SOS! Keresd meg !

Hidd el a tartás egy nagyon nagy kincs! Ágyba bújni “csak úgy” és sok férfival nem menő, inkább ciki. Az erkölcs többet jelent mint az ösztön. Szórakozni, szeretkezni a legjobb dolog, de nem állati módon. 

Így a cikkem végén szeretném megköszönni, ha végig olvastad. Illetve szeretném kiemelni, hogy bármennyire is elítélem az ilyen viselkedést, szeretném ha változnának a dolgok. Szeretném ha a tisztelet, az erkölcsösség és a tartás és nem utolsó sorban az összefogás, minden nő szeme előtt ott lebegne. Tanítsuk meg a férfiakat, hogy mi is a helyes viselkedés.

11281707_912359655453450_210450139_n

XX, Claudia

2 Comments

  1. Eszter says:

    És a férfiaknál miért természetes az effajta magatartás? Nem értem miért csak a nők vannak kiemelve,ugyanúgy undorító, ha egy férfi csinálja ezeket, semmiben sem különb.

    1. fshioncapital says:

      Teljesen igazad van a férfiakról is lehetne ódákat zengeni, viszont ha nálunk megvan a tartás akkor kereshetnek a férfiak olyan nőt aki szóba áll velük , nem fognak találni ! Nyilván ez nem kivitelezhető de szerény véleményem szerint ha egy nő megengedi, hogy megalázóan, tapló módon viselkedjen a férfi akkor ezek utan is megfogja a férfi engedni magának !

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s